Ahojte, prosím vás viete mi poradiť prezúvky do škôlky na nôžku širokú 8 cm a dlhu 14.8cm?
Hlavne aby tam zmestil nožičky, mame skôr problém s tým priehlavkom- na šírku prštekov by aj zmestil ale tlačí ho priehlavok alebo ho nezmestí vôbec🤷🏻♀️
Ďakujem za každú radu.
@simca06022011 siroka noha 8cm/14,8cm a rak sa vylucuje... uplne vazne... moj syn ma tiez taku plutvu a proste toto nefunguje, to iste superfit, to je nemozne to pohodlnne nosit... My ako papuce nosime timberland sandalky alebo birkenstock, nosil ich aj v skolke, boli jedine, co sadli..ako topanky nosi camper, bisgaard, bundgaard, obcas affenzahn. Do inych sa v podstate nedostane...
mate dobre zmeranu nozicku? bo to je brutal siroka a tam jedine vsetko sit na mieru. Ziadne klasicke papucky urcite pri tejto sirke neobuje, a ani v bf isto take nie su. My nosime (ja aj dcera) len bf topanky, sijem aj capacky, cize mam prehlad trosku o rozmeroch 🙂 Poslem navod, ako spravne odmerat nozicku a skuste znovu 🙂
@anjelicek26 aaano, rak ani náhodou, ani žiadne bf nám nesedia.. jedine som rozmýšľala že capačky fiorino eko tuptusie, ale neviem či tam vtrepeme nohu🤷🏻♀️ Sú najširšie ale fakt neviem či sadnú na ten priehlavok.
@hanka_se Merala som zas, 8 cm .. je to veľa no. Jedine na mieru- ortopéd mi dá nejaké tvrdé ťažké topánočky v ktorých budem malého ľutovať že čo ma obuté. Šijete capačky , keď sme už pri tom?😊
@saska121212 my sme si tym presli vsetkym, by clovek neveril, ze taka noha vobec existuje. Aspon ten priehlavok ma vekom uz trosku nizsi (ma sedem), ale sirka ostala.. ma nohu pomaly tak siroku ako dlhu, plava a sportuje velmi dobre 😂 Ja som zmierena aj s topankami na mieru, keby trebalo, ale detom to nema moc zmysel, ked kazdu chvilu velkosti menia...manzel si nechava uz roky sit...
@saska121212 ano sijem, kludne pozrite na fb - Hana Šajánková 🙂 mám tam aj fotky, vsetko 🙂
@saska121212 protetiku sandálky
@saska121212 ja davam sandalky z leta.
@saska121212 nanga, výborné, síce drahšie, ale stoja za to
@saska121212 Birkenstock. Tie su anatomicky tvarované a aj pekne . Dcére odtiaľ kupujem často. Jej sú ale trosku široké 😀
@saska121212 moj nosil fare, ma 6,5cm ale iba a vysoky priehlavok, kedze ma aj ploche nohy ma terZ od ortopeda vysoke sandalky a nie su tazke
@pribinak vzhladom na klasicke topanocky ktore vidam v obuvach, pripadne v lekarnach, aj v meste sme mali protetiku, kde som bola pozerat bf modely, tak som tam videla aj klasicke a posobili uzko. 8cm je extra siroka nozicka a ked ma aj topanka 7cm sirku, tu nozku tam nemoze proste dat. Na sirku potrebuje tiez aspon 2-3mm nadmerok. Skuste pre predstavu odlomit spajdlu 8,2cm a vsunut ju na sirku do malej topanocky ci vojde 🙂
@saska121212 sandálky s nastaviteľnými remienkami
@saska121212 mozem sa spytat, co vam nakoniec sadlo?
Ja mam babu, cize az taky prehlad o chlapcenskych nemam, ale taketo obycky ste skusali?
https://www.obuv-detska.sk/produkty/detska-obuv...
Pripadne maju tam superfit papuce, tie sme nosili my, a maju suchy zips nad priehlavkom, cize to by mal zapnut..