Poraďte najlepšiu MŠ v Nitre na Klokočine

goldie3
26. apr 2019

Potrebujem si spravit prieskum nez nahlasim niekde dcerku, ktora MS na Klokocine je podla vas naj a ktora MS radsej nie...dakujem za kazdy vas nazor 😉

tecko28
27. apr 2019

Vela asi zavisi v ktorej casti Klokociny byvate, lebo vodit dieta niekde "od ruky" tiez nie je nic moc. Ale ak vam je ot jedno, tak skolky mavaju dni otvorenych dveri, treba sa ist pozriet a rozhodnut sa podla toho kde sa vam aj dietatku bude pacit.

goldie3
autor
27. apr 2019

@tecko28 pojdeme sa pozriet, ale zaujima ma aj ako to tam chodi interne, pristup uciteliek, stravovanie, aktivity...

tecko28
27. apr 2019

@goldie3 treba sa potom pytat na konkretnu 🙂 A kedze vacsinou ide na Klokocine o velke skolky, tak je tam vela uciteliek a zalezi ktore chyti za triedne vase dieta.Ja som s velkym sebazaprenim davala maleho na Beethovenovuaj to bol pod ciarou, tak keby sa im 1 dieta neodstahovalo, skolku nemame (nevzali mi ho na sv. Gorazda) a dostal nastastie ucitelky, ktore on zboznuje a ja som vysoko spokojna. Ak by vsak bol zaradeny do vedlajsej triedy malych deti, tak by som ho cim skor odtial vzala prec. Treba sa pytat ktore p. ucitelky budu mat malickych a potom teda konkretne recenzie

goldie3
autor
27. apr 2019

@tecko28 aha, dakujem za uzitocnu radu 😉