Ahojte maminy potrebujem nejaku masku na karneval vymysliet...maly ho ma zajtra a neviem co mu dat...nejaka domacky rychlo vyrobena maska....dakujem za typy..
Vcera sme mali karneval v skole a je pravda,ze vyhrali masky,ktore deti robili doma.
Pacil sa mi chlapcensky:
tenista - kratasy,tricko,raketa,lopticka
futbalista-tielko s cislom,kratasy,podkolienky
hasic-v cervenom,nasite reflexne pasiky a napis z nich na chrbte hasic
čert-kozusinova vesta,tmave elastaky,pripnuty chvost z cervenej latky,na hlave na gumke po polke rozku-peciva
gangster-mal oblek,retaze,klobuk,okuliare cierne
kuchar-mal zaviazanu zasteru a varesku v ruke-pozor potom si s nou skoro preriedil zuby,ked tancovali
potapac-na chrbte obalene flase s mineralky a daku hadicku,okulare a neviem ci plutvy
ferdo mravec-tykadla na hlave,cervenu gulkatu šatku a cely v ciernom-moja nanho,mama aha on je lienkaa! 😀
nindžov tam bolo habadeej-v ciernom,zakryta tvar
zoro.v ciernom s maskou
majster N- biely plast, gumene rukavice, strapata parochna, pomalovana tvar,zabka na pleci, zabi slziz vo flasi vo vrecku
ak ma este napadne dopisem, tolko ku chlapcenskym
ak by niekto hladal dievcenske,tak vyhrali tieto vcera:
motyl-tykadla zlte, cela v cervenom, silonky,kolo pasa satka a veelke kridla z kartonu namalovane na traciky cez plecia
srdcove eso- vrch,sukna a na traciky z kartonu velka karta pomalovana ako ozajstna z oboch stran
kvetinka - z krepaca na hlavu kvet, zelene tricko, zelena sukienka z krepaca a na ruky lo jednom liste z flisu na gumke
ciganka-dlha parochna,satka, dlha siroka pestra sukna, satka, zmalovana
indianka-ponco, pero vo vlasoch, luk cez plece
myska-maska z papiera na tvar-decka,v ciernom al sivom, chvostik, chlpate rukavniky,štucne
potom uz len kopec princezien a carodejnic
prave ten nemal,ale bol tam aj druhy,cely v bielom a ten mal ciapku,myslim ze z krepaca,alebo papiera by to slo urobit
hrozno....navlecies oblecenie jednej farby a nafukas kopec balonov a prisijes o oblecenie...je to pracnejsie ale super to vyzeralo...
ten prvy chlapec bol normalne obleceny a mal len zasteru a varesku a vyhral,takze ... 🙂
Hľadám inšpiráciu na tento rok, minulý rok som to dala sama 🙂 Boli dvojmaska - mladšia dcérka v starších šatkách s čipkou a červeným košíčkom a šatkou na hlave dokonalá karkulka a starší syn bol vlk - oblečenie tmavý rolák a tmavé pančušky, na pančušky som našila chvost (použila som takú molitanovú hmotu čo nosil manžel z roboty ako odpad, bola sivej farby, aspoň ten chvost nebol ucapený) a na tvár - tam som použila čo sme mali doma takú látkovú masku z medvedíka, iste sa dá použiť aj obyčajná škraboška (obopínala sa okolo hlavy) a našila som tam papuľu so zubami (to som si sama spravila z toho molitanu šedého a ružového) a potom som ešte na moju starú čelenku z molitanu spravila uši.
tu sú celkom fajn veci na inspiraciu
http://www.pinterest.com/SDETMI/halloween-a-kar...
syn bol raz v škôlke na vystúpení snehuliak, učiteľky ho obalili do vankúšov, previazali aby vyzeral ako z gulí, dopredu nalepili papierové gombíky, na hlave plastový hrniec, na nos také niečo ako majú šašovia, len to bolo špicaté
😀 😀 😀
alebo
ja som vyrobila Harryho Pottera .... na hlave čierny špicatý kornút, manželova čierna košeľa ako plášť, pod to synova biela košeľa a kravata, staré manželove okuliare bez sklíčok /tie ale aj vyzerali ako Harryho 😉 / a na čele nakreslený blesk
🙂 🙂 🙂
Pre chalana som robil Transformera - Optimus Prime --
https://www.youtube.com/watch?v=sQ6XZbofZ4Ija som robila jezka , nastrihala molitan ako pichliace ,nalepila tavnou pistolou na hnedu pelerinku ,s vianocnych ozdob zoprala zopar jablcok nalepila a jezo hotovy a samozrejme aj vyhral 1 miesto 🙂)
prosim nejaky napad, ako urobit kostym husenicu a kuriatkovske kridla, nieco, co by zvladly pomoct aj deti.
@j.a.n.e.7 jééj tieto šaty som mala aj ja keď som bola malá 😀
@kuriatko84 Mno my sme ich podedili po starších sesterniciach, ktoré ich nosili na normálne príležitosti, ale moja malá ich tiež zbožnuje 🙂
@miciatko nechcete nahodou masku predat????
@vansammarja uz sme ju predali 😒
Skda☹
😀
Zdravim vas...viete mi poradit ako urobit chvost pre certa...dakujem
moja dcera si masky vyraba sama, lebo zistila, ze su najlepsie honotene 🙂
tak napr. teraz si vyrobila carodejnicu, spravila si vysoky trojuholnikovy klobuk, obalila krepom, plast sme spravili z nastrihanych pasov z krepu a neviazanych na stuzku a zobrala si metlu 🙂
minuly rok bola sliepocka, isla len v bielom, na hlave mala kapucnu z mikiny a na nej pripevneny hrebienok...
jednoduche a zatial vzdy ocenene 🙂
a ked boli deti mensie, tak im robil manzel, vzdy z papiera nejaku masku (od krokodila, byka, tavu). je na to knizka, ako vystrihnut a poskladat masku na tvar...