Poplatky v škôlke v Prešove

matik_mama
8. sep 2015

Ahojte mamicky, hlavne presovcanky.....tento rok sme sa stahovali a menili aj skolku, dnes som sa vratila zo SKOLSKEHO AKTIVA, ako to nazyvaju a som trocha v soku, okrem klasickych poplatkov ako je ZRPS, skolne a toho ze mame doniest hygienicke potreby na cely rok ,mame schvalene dovrovolne-nasilu 5e polatok na mesiac, co sa mi vidi dost prehnane, skolky dotuje mesto, stat a pri 20-25deti v triede sa mi to zda privelka suma ...ake mate vy skusenosti a polaltky?V predchadzajucej skole sme tolko platili na cely skolsky rok a mozem povedat ze vybavenie sa mi zdalo omnoho lepsie, modernejsie..dakujem

simsalabim
8. sep 2015

@matik_mama tak u nas sa plati 50€ na mesiac, co viem od kamosky... moje su uz skolopovinne. Mne sa 5€ mesacne vela nezda.

matik_mama
autor
8. sep 2015

@simsalabim 50e, vsetko spolu?obedy aj skolne?

matik_mama
autor
8. sep 2015

MOzno som sa zle vyjadrila, my platime obedy cca 30e, skolne 15e a olus ten DOBROVOLNY prispevok 5e

mima595
8. sep 2015

u nas je mesacny poplatok 3,50E...

matik_mama
autor
8. sep 2015

@mima595 mozem vediet ktora skolka a myslite 3,5 ten dobrovolny prispevok na triedu?

laura0
8. sep 2015

My platime 14 eur skolne kazdy mesiac +strava 1.19 eur na den + 2.5rezia a kuchynu kazdy mesiac a za prvy polrok 15 eur sponzorske za druhy polrok dalsich 15 eur a na cely rok tiez 15 eur cize idem teraz zaplatit 45 eur naraz aby som potom platila uz len stravu a skolne kazdy mesiac .No a kupovali sme balik servitiek,hyg.vreckoviek ,4ks toaletny papier ,mydlo tekute ,to sme davali hned v prvy den .

michellka85
8. sep 2015

18+2("fond")+25(strava)=45 /+na zaciatku roka, v sept., namiesto 2€ davame 10€

bonnie1
8. sep 2015

My zatial 40 e lebo nema 3. Potom bude 15. Plus strava cca 25. Keby sme ostali v janove - dedinka par kilakov od PO tak miesto 40 platime 3 nieco..

pribinak
8. sep 2015

U nás je mesačný poplatok 25e, potom je jednorazový poplatok - triedny fond 35e a další jednorazový poplatok 35e ZRS a samozrejme strava každý mesiac. V triede je ich 24 a mame 2x za rok priniesť: 2 ks detské mydlo, cely pakel hygienických vreckoviek, krabicu jednorazových vreckoviek, 1x vlhké utierky, 2x nepremokavá podložka, 2x 4kotuce toaletaku a neviem co všetko
Je to štandardná štátna MS na sídlisku

matik_mama
autor
8. sep 2015

Dakujem baby za info...asi len my v Bj sme mali lacnu skolku..platili sme len obedy, 12e mesacne, 20e rocne a5e rocne dobrovolne.....ale nepodpisalo sa to na kvalite .....

medyna
8. sep 2015

Poplatok za skolku urcuje zriadovatel, teda mesto.

simsalabim
8. sep 2015

@matik_mama v tych 50€ nie je strava. Je to ciste skolne. A velmi sa na to stazuju, ze je to vela...ale su radi, ze maju statnu skolku.

marianka0101
8. sep 2015

U nás BA: poplatok za škôlku 25€ mesačne (za predškolákov platí štát) strava 31,80€ mesačne (20dní v mesiaci) a 55€ sa platí 2x ročne ZRPŠ
k tomu ešte krúžky, kto chce: angličtina 20€ mesačne (2x v týždni) plus za knihu a CD na začiatku roka 15€
tanečná 8€ (1x v týždni)

Na rok nosíme: toaletný 4ks, 2 balíky vreckoviek, 2 balenia čaju (v zimnom období ho majú v triede miesto vody) nosíme si vlastné návliečky a plachtu a aj si to perieme každé 3 týždne

hatsepset
10. sep 2015

my 15 mesacne skolne, 24 mesacne jedlo )3x denne), 35 eur na rok zrps, 5 eur na rok na kancelarske potreby, 4x toaletny, 2x mydlo s pumpou, podlozky na matrac, 2 baliky hyg. vreckoviek, servitky, vlhcene utierky, kancelarske papiere - kazda skolka inak ale ako pozeram v PO je to dost podobne vsade - sestra v Krompachoch- dcera musi mat vlastny paplon vankus a obliecky, platia 40 e mesacne strava plus pobyt - to je vsetko :/ - cim vacsie mesto tym vacsie naroky :/