Pomáhajú učiteľky v škôlke s obliekaním?

21. okt 2024

Dobry den, pomahaju ucitelky v skolke este 4-5 rocnym napriklad so zipsom na bunde ak nejde dietatu zapnut?

Mala to trenuje, raz jej to ide, raz nejde, kazdy den jej hovorim, ze nech poprosi pani ucitelku, aby jek pomohla ho zapnut, ale mala bud si nevypyta pomoc, alebo ja neviem a ona takmer kazdy den s bundou rozopnutou beha.

Mala sa vie obliekat, ale zips jej obcas robi problem,

parvinka0001
21. okt 2024

Áno pomáhajú .

januska12323
22. okt 2024

Nerozopne si ju sama keď sú dlho vonku?

autor
22. okt 2024

@januska12323 dam ruku do ohna za to ze si ju ani nezapne.

Proste poprosim nech na nu dozru a nech jej ju zapnu ak si ju nezapne. Viem ze tam maju 20 inych deti, a v jej veku uz by mala byt “samoobsluzna”, ale uz mi nepride pocasie aby behala rozopnuta. Viem ze aj ona by mohla poprosit ucitelky, aj jej to vysvetlujem, ze sa ma obliect sama a az ked nevie ma povedat ale ja uz neviem.

kiki68
22. okt 2024

Ano pomahaju, ale su skolky, kde vylozene nepomahaju. Takze je to rozne. Zalezi aku maju v tomto strategiu. Ale u nas teda pomahaju, skor ho naucili naozaj do detailu sameho sa obliect a vyzliect.

januska12323
22. okt 2024

Určite ich pred odchodom zapínajú, deti si len musia dať všetko na seba a čo najviac sami.

titla
22. okt 2024

U syna v skolke pomahaju.

autor
22. okt 2024

Dakujem, uvidim co bude dnes, poprosila som, nech jej pomozu so zipsom, len ked sa menia pocas obeda otazka ako to dopadne.