Poďakovanie pani učiteľkám v škôlke

lekita
22. jún 2021

žienky kamoška bude mať v škôlke príhovor k pani učitelkám predškolákov ako podakovanie od všetkých rodičov. Vôbec ale nemá žiadny nápad čo také by mala do toho príhovoru napísať. Mohli by ste nám prosím poradiť? Dakujem

uriva
22. jún 2021

Ahoj, ja som mala tiež príhovor za rodičov a deti v škôlke, ale keď išla jedna pani učiteľka na dôchodok, ale myslím, že to môže byť aj k tomuto účelu. Hlavne nie dlhé - deti neobsedia a nebudú počúvať dlho, krátke a efektívne je lepšie. Príhovor som síce dala spamäti, ale znel asi takto: Milá pani učiteľka, ďakujem Vám v mene všetkých rodičov a detí, o ktoré ste sa s láskou toľké roky starali. Za každú jednu naučenú básničku, odspievanú pesničku, za každú jednu zaviazanú šnúrku na topánkach, za každé láskavé pohladenie a pofúkanie každej jednej ranky. Ďakujeme, že ste tu boli vždy pre nich, v dobrom aj zlom, mali ste nesmiernu trpezlivosť a snahu vychovať z nich dobrých a šikovných malých ľudí. Pre naše deti ste boli "druhou mamou" a roky s nimi strávené Vám určite nebudú zabudnuté, zhmotnené zostanú na prácach, ktoré ste spolu vytvárali, na spoločných fotografiách a v pamäti našich drobcov. Ďakujeme a nezabudneme!

terezka1947
22. jún 2021

@uriva velmi pekne....

zuzzuzi909
24. jún 2021

@uriva pekne napisane. Pani ucitelky museli byt potesene 🙂