žienky kamoška bude mať v škôlke príhovor k pani učitelkám predškolákov ako podakovanie od všetkých rodičov. Vôbec ale nemá žiadny nápad čo také by mala do toho príhovoru napísať. Mohli by ste nám prosím poradiť? Dakujem
@uriva velmi pekne....
@uriva pekne napisane. Pani ucitelky museli byt potesene 🙂
Ahoj, ja som mala tiež príhovor za rodičov a deti v škôlke, ale keď išla jedna pani učiteľka na dôchodok, ale myslím, že to môže byť aj k tomuto účelu. Hlavne nie dlhé - deti neobsedia a nebudú počúvať dlho, krátke a efektívne je lepšie. Príhovor som síce dala spamäti, ale znel asi takto: Milá pani učiteľka, ďakujem Vám v mene všetkých rodičov a detí, o ktoré ste sa s láskou toľké roky starali. Za každú jednu naučenú básničku, odspievanú pesničku, za každú jednu zaviazanú šnúrku na topánkach, za každé láskavé pohladenie a pofúkanie každej jednej ranky. Ďakujeme, že ste tu boli vždy pre nich, v dobrom aj zlom, mali ste nesmiernu trpezlivosť a snahu vychovať z nich dobrých a šikovných malých ľudí. Pre naše deti ste boli "druhou mamou" a roky s nimi strávené Vám určite nebudú zabudnuté, zhmotnené zostanú na prácach, ktoré ste spolu vytvárali, na spoločných fotografiách a v pamäti našich drobcov. Ďakujeme a nezabudneme!