Po prázdninách opäť do škôlky

ywaywa
1. sep 2013

Moj 4 rocny syn uz 2tyzdne ma stres ze pojde zasa do skolky rano kazde rano place. prezivate zo svojime detickymi nieco podobre bojim sa ze to bude ako minuly rok ked sme zacinali prvy krat zo skolkou ako to riesite vy ??

jesi25
1. sep 2013

Nasa dcerka bude mat 4 roky v novembri,zajtra tiez ideme uz druhy rok do skolky,ale velmi sa tesi.My sme sa naucili hrat taku hru,ze kto sa tesi do skolky a zdvihli sme vsetci ruky a kricali jaaaa a to vzdy zabralo🙂,skuste ho navnadit,ze skolka sa uz nanho tesi,hracky,smykalky a tak.....

ywaywa
autor
1. sep 2013

super napad dakujem za radu : 🙂

jesi25
1. sep 2013

nie je zac🙂,my mame dnes opacny problem,ze mrnci,ze uz chce ist dnes😀

sedem
1. sep 2013

@ywaywa a preco ma zo skolky taky stres? Povedal ti, preco sa boji? preco tam nechce ist? Nema tam nejakeho kamarata, na ktoreho by sa tesil? My sme sa stretavali s par spoluziakmi aj cez prazdniny na ihrisku, co myslim tiez pomaha, aby sa dietatko tak nebalo...Skus si spomenut na minuly skolsky rok, z coho mal radost, cim sa ti pochvalil? a skus ho teraz na to navnadit (napr. ak mavali divadielko, alebo u nas sa jazdilo na konikoch, mala sa naucila kopec pesniciek , basniciek... Este mi napadlo, uistist ho, ze po skolke budete zase spolu..chodis uz do prace alebo si este doma s dalsim dietatkom?Skus najst priscinu jeho obav a hlavne mu ukaz, ze neni sa coho bat, ze aj ty si v pohode, lebo ked bude vidiet, ako maminka stresuje, asi mu to moc nepomoze 😉

andrejka1974
1. sep 2013

moja tiez uz 2 tyzdne mrnka, kedy pojde do skolky, hura zajtra ideme opat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

akramgad
1. sep 2013

@jesi25 tak taký priblém riešime od štvrtka každý deň musíme ísť pozrieť že školka je ešte zavretá a nedostaneme sa tam 😉 tak neviem či dnes nepojde už o 18,00 spať aby už mohla rýchlo do školky

ywaywa
autor
1. sep 2013

@jesi25 mno tak to sa mate super

ywaywa
autor
1. sep 2013

@sedem ahoj jasne ze som sa ho pytala povedal ze ho tam bije jeden chlapec uz minuli rok som to riesila s ucitelkou ale ta mi povedala ze ten chlapec nikdy nikoho nezbil :( a Benji tvrdi ze ho bije po chrbte :( povedala som mu ze sa na neho tesia kamarati sem tam sme sa s nimi stretli cez prazdniny. Minuly rok robil sceny rano ale par krat zdrhol do skolky ale potom sa to vsetko zmenilo a bolo dobre a teraz mam pocit ze sme na zaciatku

mysiak
2. sep 2013

@ywaywa ahoj, my sme mali takmer ten isty problem minuly rok. V triede bol jeden chlapec, s ktorym si nevedeli niekedy poradit ani ucitelky. Moj maly sa ho bal. Skoro 3 mesiace me rano chodili s placom a potom si uz nejako zvykol. Aj ked sa nikdy nejako obzvlast netesil do skolky, ale uz si zvykol, ze tam proste ist musi a akceptoval to. Ma tam aj kamaratov, ale vzdy sa tesil na vikend, kedy zase podnikneme nejake vylety a budeme spolu.
Dnes sme boli teda prvy krat v skolke ako druhaci a rano sa drzal a slzicku nevypustil, ale vecer pri zaspavani to na neho dolahlo a rozplakal sa a prosil ma, aby tam nemusel ist. Zda sa mi, ze cely ten cirkus z minuleho roku sa bude opakovat. ☹
Takze ak ma niekto nejaku dobru radu, aj ja ju uvitam 😉

ywaywa
autor
2. sep 2013

@mysiak ahoj ja som vcera vecer malemu vysvetlovala asi 5 krat ze ked ho udrie niekto v triede nech mu to vrati a nech sa nenecha a povie to okamzite pani ucitelke 😉 dnes rano mrncal cestou do skolky a v skolke sa stal zazrak ako zbadal pani ucitelku Ludku hodil sa jej okolo krku a ona ho objala ja som nechapala a utekal do triedy ani na mna necakal 🙂 ale vecer zasa mrcal vcera som mu slubila ze zacne chodit na gymnastiku to ho upokojilo a povedal ze je velky 🙂 zajtra ide s ockom tak dufam ze to bude okej 🙂

rodinnevikendy2
3. sep 2013

Mile maminky, na spestrenie skolskych dni vas srdecne pozyvame na rozpravkovy haloween vikend vo Svatom Jure
STRASIDIELKOVO
https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/rodinne...