Žienky prosím vás, ktorá máte doma predškoláka a má dieťa odklad a začali ste chodiť do pedagogickej poriadne, čo ste pri prvej návšteve zaškrtli , či súhlasíte aby vedela o návštevách aj škola ,alebo nesúhlasíte. Prosim neviem má to vpliv pre budúcnosť môjho syna.
Ja mam predškoláka este len riešime ci bude mat odklad a spec.pedagogicka odporúča povedat buducej ucitelke o provleme dietata integracia nie je nic zle iba pomoze dietatu a nemusi ju mať nam odporúča skusit ako mu to pojde 3mesiace a ak by bol problem dali by sme integraciu
@katkka08 nie som mamička predškoláka, ale učiteľka prvákov, resp. 1 stupňa. Myslím si, že pre dieťa je prospešné, aby učiteľ vedel a problémoch dieťaťa. V dnešnej dobe nie je odklad a ani poruchy učenia, či správania žiadna hanba a už vôbec to nie je ojedinelé. Učiteľka môže využiť iné metódy, individualnejsi prístup, ak vie , že dieťa ma nejaky problem. Neviem čo konkrétne vy riešite, ale možno budete aj tak časom riešiť v škole integráciu. A v tom prípade škola tak či tak vie o návštevách v CPPPaP. Držím palce