Papajú vaše deti v škôlke v šatni pred cestou domov?

30. mar 2021

Pekny den mamicky...ked pridete po deti do skolky a viete ze idete peso domov este hodinku tak by ste nechali v satni zjest deti buchticku a vypit dzusik a az tak ich zacali obliekat? Lebo dnes som tak urobila ale pocula som jednu mamicku vraviet svojim detom ze citujem: "tu je satna, tu sa len oblecieme a ideme domov". Aky je vas nazor? Dakujem

elizabet173
30. mar 2021

že tú buchtičku a džúsik mohlo tvoje dieťa zjesť vonku na lavičke. Prečo v šatni? Nezdá sa mi to ani vhodné miesto na jedenie a môže do šatne vbehnúť iné dieťa, vraziť do toho tvojho, obliate budú obe, ešte aj šatňa. A ak dieťa v škôlke olovrantovalo, možno by vydržalo aj bez buchty a džúsu do večere.

autor
30. mar 2021

@elizabet173 vonku bolo po dazdi...vsetko mokre...ked jedli sedeli na svojich znackach

autor
30. mar 2021

@elizabet173 dakujem za nazor

patka06
30. mar 2021

určite by som deti nenechala jesť v šatni, súhlasím s tou mamičkou

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. mar 2021

@viestta dakujem

3petka
30. mar 2021

No jasne. Kašli na reči iných, pokial ta od tial nevyhadzujú že zatvárajú .... aj môj hocikedy dojeda veci keď po neho prídem. Hádam nebude papať počas chôdze, len aby bola nejaká rozmaznana mamička spokojná.

evinqua
30. mar 2021

U nas moze byt v satni len jeden rodic s dietatom, takze urcite by som nezdrzovala

elizabet173
30. mar 2021

@viestta vidíš, mňa korona ani nenapadla....idem sa hanbiť do kúta. Veď sa teraz rodičia nemajú v šatni čo motať, zdržiavať sa tam čo najmenej.

elizabet173
30. mar 2021

@3petka rozmaznaná mamička? Na to si ako prišla? Tebe príde kultúrne jesť v šatni plnej zaprášených spotených topánok? Aj keď detských? No mne nie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
30. mar 2021

veď v škôlke olovrantujú, domov by už od hladu nevládali prísť?

autor
30. mar 2021

@viestta 😂 nooo dokelu teraz sa zacinam aj hanbit chich

3petka
30. mar 2021

@elizabet173 jasne že to nie je až take kultúrne ale určite lepšie ako za chodu domou. Hádam nenechá dieťa po daždi na lavičke jesť, to mi už len je kultúra. Neviem akú máte skolku ale nás som zatiaľ ani jednému dieťaťu topánočky necítila, u nás jenvzdy pekne poriadok a voňavo.

elizabet173
30. mar 2021

nikto nie je dokonalý, pýtala si sa, odpovedáme, mňa napríklad vôbec nenapadla tá korona, ani to, že by sa nemali rodičia v šatni zbytočne zdržiavať, v niektorých škôlkach majú rodičia predškolákov do šatne vstup zakázaný, predškolák sa už oblečie sám.

autor
30. mar 2021

To je zaujimave ako som myslela na deti a okolie a koronu som prehliadla ...stalo sa raz...neodstane... Teraz budem o nieco mudrejsia...dakujem zienky

elizabet173
30. mar 2021

@3petka prosím ťa, to dieťa zomiera hladom? Ako dlho vám trvá cesta domov? Hodinu? Neprežije?

mondolina
30. mar 2021

@3petka
nepochopila si pointu....nevadí stáva sa🙈
k téme...keby som blokovala iné deti tak by tam dieťa nejedlo, a asi ani nijak by tam nejedlo, asi by tú hodinku vydržalo domov.

elizabet173
30. mar 2021

vidíš, ja tiež, asi to bude tým, že už dááávno nemám škôlkára 🙂 Ale mimo korony by bol môj názor rovnaký. Domov vydrží, tam sa naje kultúrne za stolom.

mondolina
30. mar 2021

presne tak, nič hrozné sa nestalo predsa 👍

zuzubb007
30. mar 2021

Dala by som buchtičku dieťaťu do ručičky a ak je hladné cestou by si prehryzlo, v šatni by ma to ozaj nenapadlo, po prvé zlý príklad aj pre iné deti, keď to vidia, po druhé je korona treba sa obliecť a šup preč a po tretie v škôlke jedia tak až tak hladné dieťa nemôže byť, alebo neje vo škôlke a spolieha sa, že maminka dačo donesie potom sa naje

oblecenie99
30. mar 2021

Nečítala som ostatné komenty, ale nie je to jedno? V živote by mi nenapadlo komentovať inú mamičku, že dalo v šatni dieťaťu jedlo.. Podľa mňa kašli na to 😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oblecenie99
30. mar 2021

No aha, corona.. To mi nenapadlo, v tomto mate pravdu ale ináč by som to nejako extra neriešila 😁

3petka
30. mar 2021

@elizabet173 no neviem autorka a zrejme aj ja poznáme svoje deti. Áno aj my to mame cca hodinku pešo domov celkom do svižneho kopčeka. A keď moje dieťa papa posledný krát o pól 3 a ja po neho prídem o dve hodiny neskôr a ešte nás čaká hodina domou nechám ho najesť v šatni, korona nekorona.

rmm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miroslava21
30. mar 2021

Kazdy den by som to takto neriesila, len vynimocne. Starsi syn ked chodil do skolky tak jedno dievcatko napr papalo v satni, ale len ked bolo skaredo vonku lebo hned zo skolky islo peso na tanecnu. Nic hrozne som na tom nevidela

nedockavasom
30. mar 2021

Napr tu v zahranici je to vyslovene v poriadku skolky, ze v satni sa nema jest...

haidi
30. mar 2021

Tiež by som nedovolila jest v šatni keď dcérka niečo chce na zahryznutie vždy musí vydržať až keď vyjdeme pred škôlku

elizabet173
30. mar 2021

@3petka ja ti neviem, v škôlke je rozostup medzi jedlami 3 hodiny, od tej pol tretej, do pol šiestej sú tiež tri hodiny....okrem toho, za súčasnej situácie sa má dieťa obuť, obliecť a čím skôr odísť. Ak by také zmýšľanie ako ty, malo ďalších desať mamičiek, tak je v tej šatni na kope v malom priestore celkom dosť ľudí.
@nedockavasom aj na Slovensku je v niektorých MŠ zakázané jedlo do MŠ nosiť a konzumovať v šatni už vôbec nie.