Ahojte mamičky, dávate ešte v tomto počasí deťom do školky pančušky, alebo len ponožky?
Malá si mi v poslednej dobe rozčuluje, že už nechce pančušky, že ju stále tlačia.
Ďakujem za odpoveď.
Mozno ine pancusky? Moja este nosi (ma 6, skolacka), rano este mrzne, odmrzol by jej zadok, cez den maximalne desat stupnov... Nosime pompdelux pancusky, ale ona je velmi stihla... mozno musite inu znacku ked tlaci na brusko ci stehna.
Moja namiesto pancusiek nosi leginy.
Naša pančuchy nenosí do školky vôbec. Dá si zateplené legíny a navrch jej dám na to softshellky, keďže je ráno ešte zima a chodíme pešo. Keď idú von cez zimu, tak si dá softshellky na ne a teraz keď začína byť teplejšie (cez deň slnečno a 5-10 stupňov) oblieka si ich podľa väčšiny detí :D
Moja pančuchy nenosí. Máva legíny a na to tepláky. Tepláky dá dole a v škôlke je len v tých legínach. Tie si vie aj sama obliecť, s pančuškami sa vždy trápi.
Kazdopadne - dve vrstvy no... mojej softshellky nedavam rano, ma jedny v skole a mala aj v skolke keby je neskor vonku hnusne a idu na ihrisko... ma len leginy a pancusky rano a dlhsiu bundu cez to ...
Ja mám rôzne pančušky, ale ked jej oblečiem nohavičky, pančušky a na to legínky, stále vraví, že ju tlačia v riťke. Pritom sú jej akurát, nie sú jej malé. Stále si ich naťahuje a jeduje sa.
Mne sa tiež zdá zima na to, že by som jej dal len pozožky a legínky.
Môj pančuchy vôbec nenosí. Z auta prejde aj v teplákoch a keď idú von dá si softshellové nohavice. Ak je sneh (bol asi 2 dni) tak oteplovačky.
moj ma 4 a nosi pancusky a na to teplaky tenke. Pancusky jedine ktore znesie a netlacia ho su od Mile.
@thereisabear softshelove nohavice to su ake? lebo asi budem za blbu ale to nepoznam. Ako citam kazdy to nosi takmer 🙂. Moj len klasika pancuchy a teplaky tenke.
@bosorka2302 Dakujem za tip, skusím pozrieť .
@lucia456 a aky ma tip nohaviciek? Moja nosi len take sortkove, to sa nema potom kam zasekavat ani s pancuskami 😂
@anjelicek26 Aj krataskové a aj klasické dievčenské, tiež som si myslela, že je to tým. Ked má len nohavičky , ponožky a leginky, v pohode, akonákle jej oblečiem pančušky, už sa naťahuje, kričí, že ju tlačia.A pritom sú jej OK.
@bosorka2302 https://www.google.com/search?q=softshellove+de...
Proste zo softshellu 🙂 Môžu aj nemusia byť zateplené, sú aj jarné, aj zimné.
@thereisabear dakujem, ja som zila s tym, ze je to nahrada oteplovaciek. zas pancusky, teplaky a este na to sotfshelky uz mi pride dost naobliekane dieta.
@bosorka2302 presne preto nedávam pančuchy. Aj sa to ľahšie oblieka.
Podla mna je este chladno, aby isla bez pancusiek. Ja som davala pancusky alebo leginy a na to nohavice alebo teplaky, tie potom vyzliekli a v skolke obliekli suknicku. A ked isli von tak zas len navliekli nohavice. Dcera, uz skolacka este tento tyzden mala aj do skoly pancuchy pod nohavice, dnes si uz nedala ale rano ide do skoly autom a poobede uz vydrzi aj bez pancuch, ma to domov 10 min.
@anjelicek26 prosim ta ta znacka pompdelux je na utle baby? Maju tam aj gate ktore by spagetke nepadali? Dakujem
Pančuchy dávaj pod teplaky, nie pod leginy... Si si to niekedy skúsila na sebe, pančuchy a leginy 😔 och je to hnusne veru, ak pančuchy tak pod niečo širšie, určite nie na to leginy. Jasne ze ju to bude rezať a tlačiť a vliezat svi do zadku.
@mon29 nohavice určité tiež, moja má 117cm a 17kil a má leginy od nich takto ale tak ona je extrém.. Nohavice majú reguláciu a na stehna látka tenucke
@mon29 kvalita inak súper, pancusky len od nich veru. Najužšie leginy má inak name it slim fit línia, majú na zalando.
@anjelicek26 su velmi pekne
@bronik89 kvalitu oni maju uzasnu, ked su vypredaje kupujeme vela, v plnej sume vzdy len nejake vychytavky 😂
@lucia456 k sukni alebo pod gate? Ak pod gate, tak naco pre pana jana. Nasi ani jeden, najmladsie mam 6 rokov a tri roky, nenosili pancusky. baby len k sukni/satam. Pod gate nic. Ked si leginy obliekaju, tak na zimu mam podle pocasia bud s chlpkopm anebo potom termo, tie su hrube. v Skole/skolke maju obeplovacky albo zateplene gate do dazda/blata a ked idu von, tak si len tie natiahnu.
Ja mam chlapca. Na von nosi ponozky a zateplene pidilidi sustaky. V skolke v triede je v ponozkach s teplakmi. Pancuchy nenosi vobec, celu sezonu. Ked boli velke mrazy, dala som mu spodky, ale mal ich dokopy par x.
Dievcata v skolke co vidim, nosia do triedy iba leginy alebo iba pancuchy a suknu a dlhorukavove tricko.
V detskom obchode kupis zateplene leginy, mohlo by sa to dcerke viac pozdavat, kedze by sa zbavila pancuch
Asi treba kúpiť väčšie číslo alebo nedávať legíny, ale tepláky. Ja si neviem predstaviť, že mám na sebe pančuchy a ešte na tom obtiahnuté legíny, šak by som nemohla ani chodiť
Zabudla som dodať, že má 5 rokov.