Ahojte maminy, všade som počula chvály na nejaké pečiatky z Lidla s menom, ktorými sa označujú aj veci do škôlky, ale neviem ich vôbec nájsť. Viete mi poradiť ako sa to presne volá v Lidli? A prosím vas ako by ste označili keramicky hrnček? Dakujem
Jezis robite z toho vsetci vedu....centrofixka,napises a hotovo
Veci som označovals fixkou na textil na stitky, hrnček nezmyvatelnou fixkou.
@danieladeley Áno tiež do škôlky, no bolo nam povedané, že keramický lebo niektorí rodičia nechcú plasty 🤷 neviem ci bude iba na vodu alebo aj teplé nápoje ako čaj a podobne by v ňom mali 🤷
@viestta Ďakujem 😊
Z lidla pochybujem .ale ja son objednávala nálepky z putmyname
https://www.stikets.sk/?gclid=Cj0KCQjw9ZGYBhCEA... ja som odtialto objednavala nazehlovacie menovky ale maju tam kadeco treba popozerat
Píšem perom na štítok
Normalne som išla do galanterky, vypýtala som si nazehlovacku,fixky na ňu a kúpila som si aj nezmyvatelnu centrofixku na hrnček a ušetrila som dosť peňazí oproti tým štítkom a peciatam z netu.
Pečiatky z Lidla nepoznám, ale v Teddi dostať nazehlovacky kde je napísané "Name", vy tam napíšete meno a prizehlite zvnútra oblečenia...sú balené po 10 alebo 20 a stojí to 1€
s Lidl peciatkmi nepomozem, ale ten keramocky hrncek ma byt tiez do skolky? u nas mohli mat len plastove