Ahojte,chcela by som sa opýtať dcérka nastupuje do škôlky, akým spôsobom ste označili veci? Že aj po vyprati tam ostane jej meno 🤗 Ďakujem za overené skúsenosti.
Objednala som etiketky s menom a nazehlila som ich na oblecenie. Daju sa po pouzivani lahko odstranit a vraj aj opat nazehlit na dalsie oblecenie, tam som ale este nedosla😏. Objednala som si balicek skolkarsky, su tam etiketky na oblecenie, do topanociek, aj na predmety ako dazdnik, poharik, kefka ...
Vybrala som si farbu, typ pisma, znak zvieratka - aby si aj mala poznala svoje oblecenie a otestujeme v septembri 🍒
Odporúčam 👆, mne ešte čosi ostalo z tej sady a dcéra ide už do ZŠ
My sme dali spravit razitko a nalepky na texti... oboje do skolky - s obrazkom... teda ak uz vies, ktoru bude mat skrinku, tak tu "kvetinku ci macicku" idealne aj na peciatku a orazitkovat... ak nevies, tak vyberte s dietatom nejaky pekny motiv a ono uz bude vediet, ze bunda s tym a tym obrazkom na stitku je jeho... lebo mne muz pravidelne nosil ine veci domov, ako boli ich, nie to ucitelka ci dieta.
Obyčajná fiksa na textil.
Tiez som davala nalepky putmyname.
@zuzana061215 jej to sú spomienky. Mamka mi na všetko vyšila moje meno. Farebnou nitkou.
@zuzana061215 ja píšem obyčajným perom iniciály na štítok 🤷
fixka na textil najjednoduchsie a najlacnejsie aj do topanok
obycajne pero
@zuzana061215 ja som to písala fixou na CD
Asi jediná som melej neoznačila veci do škôlky 😁 a nič sa jej nestratilo ani žiadna výmena
@zuzana061215 fixka na textil zTedi
@zuzana061215 obycajna fixka na textil za par supiek, a napises s nou co chces, kedy chces a kam chces.
@zuzana061215 ja som tiež využila tie nálepky. A teda nielen na oblečenie. Na fľašu, keď bol výlet a kadečo. Odporúčam.
@zuzana061215 fixka
Nalepky s menom putmyname