Ahojte mamičky, obraciam sa na Vás o radu, čím ste označovali veci /šaty, hračky, topánky, a všetko ostatne/ detičkám do škôlky? Moje baby začínajú o mesiac a na rodičovskom mi povedali, že uplne všetko treba označit menom dietata. Uvítam radu na hocijaké zlepšováky 🙂 dakujem
fixka na textil a podpisat... alebo leukoplast nalepit na veci a na ten pisat - na take co sa neperu kazdy den...
Putmyname.sk ale je vela stranok kde sa daju hocijake vyrobit
ja som mala nalepky odolne voci vode a nazehlovacky s menom 🙂) HappyLabel
Nas ma oznacene iba papucky, nic viac
ja mám v bazáre v ponuke nažehľovacie menovky (dúfam, že touto "reklamou" nič neporušujem, kto nechce, nech neobjedná 🙂
obyčajné pero úplne stačí
Fixka na textil a hotovo, tá vydrží aj pranie 🙂
My nemáme nič označené, dcérka si veci pozná,len bundu do dažďa sme označili obyčajným perom, ale fixka na textil stačí.
Putmyname.sk 👍 mame od nich lepky pekne s menom priezviskom, nalepili sme na všetko čo bolo treba, od pyzamka až po papučky, topánky. Takto si veci aj pozná podľa tej nálepky ako keď boli fixkou označene
@alexandra328 ahoj.. prosím ťa tie nálepky vydržia aj pranie? Len sa nalepia či aj zažehlia? Sú fakt krásne, len neviem či to nie sú skôr také jednorázovky 🙂
@elje vydrzia aj pranie, zehlenie a umyvanie 😉 staci nalepit a drzia, ja to vacsinou lepim na stitok z oblecenia
@alexandra328 Super, ďakujem 😉
Na nete som si objednala normalne take nalepky s menom, ktore som si tam napisala a tak mi to vytlacili 🙂 maly ma oznacene takto vsetky veci