Ahojte, syn ide na vybratie znamienka teda do konca týždňa ho nechávam doma. Potrebujem ospravedlnenku od Dr. Či stačí nejaké cestné prehlásenie z akého dôvodou ostáva doma. A vôbec ako to je lebo hocikedy aj keď je chorý neutekam s ním hneď k Dr. Takze mi ani nevystavi take potvrdenie ked sme u nej neboli. A je podľa mna zbytočne utekať so soplikom k Dr len aby mi následne pre skolku dala potvrdenie. Tak poraďte ako postupovať …. Som zmätená, minuly rok bol tiež predškolák a nič take som neriešila. Len som doniesla cestné o bezpriznakovosti.
u nas vraveli, ze na 7 dni moze ospravedlnit rodic, netreba od lekara. asi to tak bude v kazdej skolke, v skole je to 5 dni, aj minuly rok to tak bolo (aspon u nas). ked bolo dieta dlhsie chore, tak som zavolala dr, ze soplik este uplne nepresiel a prisla som len ja sama po peciatku. to uz si asi kazdy lekar riesi inak.
takze v tomto vasom pripade mozes v pohode ospravedlnit ty. ale radsej sa spytaj v skolke 😉
@3petka ako je covid tak sa predlzilo na ZS na 5dni moze rodic a skolka ako ma dohodnute.
Kym predskolska nebola povinna, netrebalo nic, teraz trebalo aj za 1 den chybania od rodica. Od dr.tusim tiez az nad 5dni ked chybal. Tiez nebeham so soplikom k dr, len ked je to vazne. A sestricka v pohode da listok do skolky.
@3petka u nas na 5 dni moze ospravedlnit rodic.po 7 dnoch po sebe treba papier od dr ze uz je ok ist do kolektivu.