Ospravedlnenka do škôlky

3. nov 2022

Ahojte. Trojrocny syn je doma zo skolky tri tyzdne, bol chory. Je potrebny nejaky papier od lekara ked znova nastupi do skolky?

zuzuliennka1
3. nov 2022

nie 🙂 povinna je az predskolska dochadzka, dovtedy chodi dieta do skolky vlastne “dobrovolne”, das nedas, je to na tebe

e1i
3. nov 2022

U nas chcu pri kazdej absencii nad 7 dní. Dcera ma tiež 3 a bola chora a pytali papier od dr ze uz je ok

petik22
3. nov 2022

@e1i mna s touto poziadavkou nasa dr. poslala prec... ze ona mi moze vystavit potvrdenie odkedy dokedy bola dcera liecena,ale ze je zdrava mi nevystavi,nakolko do vecera moze chytit iny virus a to potvrdenie je nezmyselne 🤷‍♀️

titla
3. nov 2022

Ja mam 3 rocneho a ak chyba v skolke viac ako 5 dni musim vypisat tlacivo o bezinfekcnosti. Inak ziadne potvrdenie nevyzaduju. Ale toto zavisi od interneho poriadku skolky, ktory bude urcite zverejneny na webe.

e1i
3. nov 2022

@petik22 aj nam dava take potvrdenie ze bola chora a doba liecby trvala xx dní

nicollette332
3. nov 2022

nemali by chciet nic od teba, jedine ze by mala skolka nejake vlastne ustanovenia.

zuzanaete
3. nov 2022

U nas netreba. Iba predskolaci nisia nad 7 dni potvrdenie, ze boli chori. Nasa doktorka by ani take nieco pre 3 rocneho nepotvrdila. Razi teoriu, ze ona ma liecit a nie peciatkovat.