Ženy, ako ma vyzerať ospravedlnenie od lekára pre deti do ms , keď chýbajú viac ako 7 dni ? Je na to nejaké tlačivo špeciálne, alebo lekár mi da potvrdenie ?
Mala je predskolacka, ale je v ms predposledný rok, keďže ešte nemá 5 rokov ( až v októbri). Takže neviem vôbec čo zobrať do ms. Nikto mi nič nepovedal, iba že rodič môže ospravedlniť dieťa na 5 dni (tuším) a keď chyba dieťa viac sko 7 dni, je potrebné potvrdenie od lekára. Mala bola doma dva týždne , u lekára sme boli samozrejme, ale nemali sme ísť ani na kontrolu. Od pondelka ma ísť do ms , ale neviem teda čo mám zobrať.
Ďakujem
Syn je predskolak, doktor po chorobe dava potvrdenie na cisty papier, kde napise, ze dieta je schopne ist do kolektívu (škôlka nevyzaduje ziadne specialne tlacivo).
Plus predkladam tlacivo o bezpriznakovosti.
Ale ked Tvoja nie predskolacka (vekom), podla mna staci len to o bezpriznakovosti.
No ona ešte nie je predskolacka..takže asi tak...
Dobre, takže 5 rokov bude mať 5 októbra. Tento celý rok ešte teda nepotrebujem potvrdenie od lekára , keď o rok ešte bude v škôlke , aj keď je v predškolskom ročníku ?
Má to ako ktorá škôlka. Naša to napríklad minuly rok žiadala aj od druhákov.
Teraz nie je tvoje dieťa predskolak...
Len zase, sice bude este o rok v predskolskej triede, ale povinna predskolska dochádza je od 5 rokov. Tak zrejme to potvrdenie od dr aj bude treba (ked tych 5 rokov dovrsi). No spytala by som sa v skolke
@dominika7990 žiadať môže, ak to nie je podložené vyhláškou, tak musí stačiť potvrdenie o bezpríznakovosti.
@ecko80 nie, predškolská nie je od päť rokov, je to posledný rok pred nástupom do školy čiže u dcérky autorky témy je to až budúci školský rok. Nevadí, že bude v predškolskej triede aj budúci rok, sú aj škôlky dvojtriedne, jednotriedne, kde sú deti rôzneho veku v jednej triede
@ecko80 píšeš blbosť.. povinná predškolská nie je ze od 5 rokov...
@ecko80 hneď prvá veta - pre dieťa, ktoré dosiahlo vek 5 rokov do 31.augusta, autorka píše, že bude mať 5 rokov až v októbri
@ecko80 však ale 5 rokov do konca augusta......keď ono ma 5 rokov v októbri tak to už je až na druhý rok...
Čítanie s porozumením 0 bodov v dnesnej dobe..
@elizabet173 Ano, pravda. Odpravedlnujem sa, beriem spat.
Tak potom len to tlacivo o bezpriznakovosti.
Super, ďakujem vám veľmi pekne ❤️
dcéra nie je predškoláčka, ak bude mať 5 rokov až v októbri, aj keď je v triede s predškolákmi, predškoláčka ešte nie je. Stačí ti písomné prehlásenie o bezpríznakovosti.