Ahojte zeny , starsieho mi neprijali do ms z kapacitnych dovodov. Chcem napisat odvolanie proti rozhodnutiu no nejako neviem ako. Prosim vas, tie, ktore ste pisali odvolanie nemate nejake rady/vzor ? Pisat aj nejaky dovod alebo?? Dakujem za odpoveď
@mamina7070 tak bolo mi povedane, ze pokial bude v septembri miesto tak ho vezmu aj tak tak asi lepsie napisat odvolanie ptm, ci ?
sak napis ale neviem si predstavit dovod do prace nejdes s na RD s babetkom a dieta nema este tri roky
ale vyskusaj
Pokial nie je predskolak, kde zobrat musia a Ty si doma na RD, ake mas argumenty? Lebo ved to odvolanie treba nejako podlozit
@mamina7070 chcela som pd septembra nastupit na skrateny uvazok do práce, muz robi HO a jedno dieta popri tom postrazi, 2 uz nie, preto som ho chcela do skolky, tiez preto lebo nevie nadviazat vztahy s detmi, nevie sa s nimi hrat, aj ked ho to mozem ja hocijako ucit, nwmozem sa mu natolkp venovat a rozvijat ho dalej ako by potreboval a bojim sa, ze ked pojde az dalsi rok bude to ivela vacsi problem ako je to teraz, dovody mam len neviem ci su dostatocne padne na odvolanie
@mer12 urcite to treba skusit, napisat odvolanie a zaslt do vsetkych skolok kde ho neprijali. Zaroven v septembri treba bombardovat riaditelky - urcite vsetci nenastupia a v oktobri male deti aj odhlasia rodicia. Odvolanie staci strucne aj bez dovodu. Skor ako ziadost o znovu posudenie.
@mer12 zaroven teba oslovit aj skosky urad tam ti mozu pomoct a hlavne zdvorilo slusne prosit vsade, zial takto to tu funguje
@mer12 a co robi tvoj muz aku pracu lebo to je velmi mylna predstava ze popri HO sa da strazit a starat o 10 mesacne batola
@mamina7070 a co to teba prosim ta zaujima ? V prvom rade som sa pytala na nieco ine ako si mi ty odpisala, takze nepotebujem dalsie rady od teba....okrem toho je na Ho uz 3 r a tiez je to nase druhe dieta tak myslím, ze aj bez teba vieme zhodnotit ci by to tak fungovalo alebo nie
Tak sa skus odvolat. Pozri si rozhodnutie, normalne by si mala mat na konci poucenie o odvolani. Teraz je to tusim uz mozne. Ale pokial nie je napisane inak, tak sa odvolanie podava do 15 dni od dorucenia rozhodnutia. https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1...
@mamina7070 Ja nerozumiem tomuto trendu. Komentáre s výpovednou hodnotou 0. @mer12 si sem prisla po radu a ty si jej teda absolutne v nicom nepomohla, akurat si ju demotivovala a zaujimas sa o veci, o ktore by si sa nemusela. Radsej nenapisem nic.
@mer12 ja mam tiez dceru narodenu v septembri, podavam odvolanie s dovodom, ze tie 3 roky dosiahne na zaciatku skolskeho roka. Ze je plne sposobila nastupit do kolektivu atd. V podstate ide o to, aby si nejake odvolanie podala, lebo pokial mam dobru info, ak sa im uvolni miesto, mali by vyberat prave z tych, ktorí sa odvolali. Aj ked sa hlasili starsie deti, ale napr. nepodali odvolanie. Musime skusit 🙂
PS: Tiez mam rocneho syna doma, som na RD, ale dnes to uz MS nemoze brat do uvahy, ako kedysi.
zbytocne pisat ak nema tri roky k 31.8.2023