Ahojte.
Dnes sme sa dozvedeli že nám syna neprijmú na ZŠ z kapacitného dôvodu.
Chcem Vás veľmi pekne poprosiť chcem podať odvolanie máte niektorá skusenost ?
Resp vie mi niekto pomôcť so vzorom takého odvolania ?
Ďakujem veľmi pekne
@maciatkolulu sú situácie kedy dieta do spádovej školy jednoducho nemôže chodit😉 a na odvolanie má právo každý
@sasha07 však isté, ale myslela som to v tom zmysle, že škola najprv MUSI zobrať spadové a ak ostane miesto berie aj druhé, škola sa, ale zaručene roztiahnuť neda
Ahoj. Ak podáš odovolanie, máš šancu, že ak sa uvoľní miesto (niektorým deťom môžu vybaviť rodičia OŠD), ozvú sa ti podľa poradia prijatých odvolaní. My sme tak boli šiesti pod čiarou, poradili mi podať odvolanie a nakoniec nám dieťatko prijali.
Ďalšia osobná skúsenosť - neprijali nám dieťa, ktoré už malo niekoľko súrodencov na danej škole. V ten rok mali na zápise tak veľa detí, že neprijali ani niektoré spádové. Kapacity ich nepustili.
Odvolanie si podaj, zmysel to má, nič tým nestratíš.
Normlane napiste odovlanie.. dajte vec: odvolanie proti rozhodnutiu.. (alebo neviem ako sa vola ten list co ste dostali). Naformulujte si text so ziadostou, napr. ak sa uvolni miesto, aby vas prijali Udajte dovody nejake, preco potrebujete ist prave na tuto skolu, ak nie je spadova. A poslite. Nemusia vyhoviet, ale aspon budete mat klud, ze ste nieco napisali.
@lucintus a jedna sa o štátnu školu? Jedna sa o spadovu školu v mieste vášho bydliska?