Odporučte škôlku v Šamoríne

madlei
20. feb 2014

prosím, ak máte osobnú alebo aj sprostredkovanú skúsenosť so škôlkami v Šamoríne. uvítam Vaše postrehy a odporúčania... 🙂

angua27
21. feb 2014

môj syn chodil do škôlky na Gazdovskom rade. môžem len a len odporúčať. super pani učiteľky, decká sa veľa naučili, mnoho aktivít, pekný dvor. táto škôlka je však vychytená a je tažko sa tam dostať. veľmi dobrá je ešte škôlka na Poľovníckej ulici - tam sa mi veľmi páčil dvor. 😉

bezaz
21. feb 2014

vsetko jedno 🙂 niekde maju to lepsie, inde druhe.. v meste mas vacsi rpoblem dostat dieta do skolky, na polovnickej napr viem, ze momentalne eviduju len zopar ziadosti, najviac ziadosti ide na skolsku a veternu..
nase deti chodia na gazdovsky, v zasade sme spokojni, aj ked vzdy je co zlepsovat 🙂 maju okolo 60 ziadosti a mozu zobrat cca 20 deti

zuzana315
25. feb 2014

@angua27
@bezaz maminky, viete mi prosim poradit, ci ziadost do skolky najdem aj niekde na internete, alebo si treba prist osobne do skolky po ziadost...dakujem

angua27
25. feb 2014

@zuzana315 - neviem či je aj na nete, ja som bola pre ňu v škôlke.

bezaz
25. feb 2014

@zuzana315 urcite len osobne ist do skolky, neviem, ci uz teraz aj nebude neskoro, kedze zapis bol od 17.2., to uz 6.30 stepovali rodicia pred skolkou