Odporučte dobrú základnú školu v Nových Zámkoch

norosko
16. jan 2020

Ahojte maminky,chcem sa opýtat na ZS v Nových Zámkoch,ktorú by ste odporucili? V aprili musim zapisat syna. Dakujem vopred za odpovede 🙂

suzitok
16. jan 2020

Moji chodili aj na Bethlena, aj na Mostnu...viem porovnat tieto dve skoly a na Mostnej bol taky priatelskejsi a srdecnejsi prístup k detom, aj rodičom...
Švagriná neda dopustit na Nabreznu, prehlasila sem deri z Hradnej... tiez som pocula aj ine vyborne recenzie práve na Nábrežnú

silvi300
16. jan 2020

@norosko Moji obidvaja bratia chodili na Nábrežnú školu, boli veľmi spokojní. Ja som chodila niekedy na Boženu Nemcovu, ale už je zrušená. Na G.Bethlena som počula veľmi veľa sťažností od rodičov, tam by som dieťa nedávala, ani keby to bola jediná škola v meste.

suzitok
16. jan 2020

@silvi300 nechcela som to tam takto priamo pisat, ale suhlasim s nazorom na G. Bethlena

ladyblcha
16. jan 2020

@suzitok takze mostnu odporucas? Ja tam planujem dat deti, o rok sa budeme rozhodovat pre starsiu, plno ludi ma voci nej predsudky, ale nechodili im tam deti, tak to neberiem v uvahu, malokoho poznam, kto tam aj mal dieta 🙂 tak som rada, ze su na nu pozitivne ohlasy.

Na bethlema nechcem dat ani za nic, neviem, cela ta ich prezentacia +kamosky co tam maju deti, moc sa mi zda, ze im slava (iste obdobie) stupla do hlavy. Ale tiez len z pocutia, osobne nemam skusenost, len od bab, co tam maju deti.

suzitok
16. jan 2020

@ladyblcha ja som prehlasila deti z Bethlena na Mostnu a obrovský rozdiel som vnimala... samozrejmé nemozem teraz Mostnú vyspevovat do nebies, kedze fakt moze byt niektorá ina skola lepšia...ja mam osobnu skúsenosť s tými dvomi...
A je tam mlady kolektiv pedagogov, co povazujem za plus, samozrejme nemam nic proti starsim ucitelom , ale od mladych je ten pristup a vyucba ina, dokážu deti zaujat, naucit ucivo tak, aby pochopili aj slabsi ziaci, na hodinách nezakazuju otvorenú diskusiu, atd...
Ja mam 4rocneho a jednoznacne viem, ze Bethlena nie, ani Hradna...v podstate ostava este Devinska, ale nemam ziadne info o tej skole, takže u nas znova bud Mostna, alebo Nábrežná (svokra byva rovno vedla skoly) z praktickeho hľadiska....
Bethlena lubi prijimat "sponzorsky" motivovaných rodičov deti... počula som, ze je to citeľné,kto kolko dal...
Inak aj ja som tam chodila, ale vtedy to bolo o inom..30rokov dozadu

suzitok
16. jan 2020

Zabudla som na cirkevnú...tam je to niekedy masaker..ale posem len co som pocula, takze to nemusi byt založené na pravde...

ladyblcha
16. jan 2020

@suzitok tiez mam 4rocnu a teda velmi pekne dakujem, aj lokalita nam vyhovuje, takze mostna bude prioritne pre nas ✌
Na devinsku chodili deti mojej sestry, bola spokojna, ale teraz menili riaditela, nejak neviem, pocula som na to rozporuplne nazory. A parkovanie tam je o drzku, kedze rano je to chaos total 😕

suzitok
16. jan 2020

@ladyblcha tam sa nedostanes...z hlavnej vylúčené, okrem toho ta uzka ulička pri skole večne z oboch strán plna odparkovanych aut....a z opacnej strany, ako je kruhovy... nedoriešené...jedine postáť pri Milleniu a ist pesi...

silvi300
16. jan 2020

@suzitok Moja kamarátka chodila na cirkevnú, pochvaľovala si to veľmi, že je tam veľmi priateľská atmosféra na škole, učitelia. Ako je to v súčasnosti, neviem, ale poznám viacero mamičiek, ktoré chcú dať na cirkevnú školu svoje deti, takže asi to nebude nejaké úplne zlé.

norosko
autor
16. jan 2020

Ahoj maminky, veľmi pekne ďakujem za odpovede 😁 tak z hoto vychádza Mostná alebo Nábrežná.Kupili sme dom na Palackého ulici,tak to máme na Mostnú bližšie,ako je to tam ráno a poobede s parkovaním?

suzitok
16. jan 2020

@norosko pri Urade prace vies stat...ak nie je miesto, pri kine Mier je vzdy volne a len prejdes cez cestu, nie je problem, kazde rano tam stoja policajti a zastavuju auta, aby deti mohli prejst, mensich ak idu sami dokonca prevedu cez cestu....

norosko
autor
16. jan 2020

@suzitok perfektne, ďakujem moc za info 😘

viera77
17. jan 2020

Mostna, u nas velka spokojnost uz 3 roky, a mladsia dcerka tam pojde tiez. Tiez vyborny pristup zo strany ucitelov a vedenia, zatial nemam co vytknut. S parkovanim tiez ziadny problem.