Ahojte maminky,chcem sa opýtat na ZS v Nových Zámkoch,ktorú by ste odporucili? V aprili musim zapisat syna. Dakujem vopred za odpovede 🙂
@suzitok takze mostnu odporucas? Ja tam planujem dat deti, o rok sa budeme rozhodovat pre starsiu, plno ludi ma voci nej predsudky, ale nechodili im tam deti, tak to neberiem v uvahu, malokoho poznam, kto tam aj mal dieta 🙂 tak som rada, ze su na nu pozitivne ohlasy.
Na bethlema nechcem dat ani za nic, neviem, cela ta ich prezentacia +kamosky co tam maju deti, moc sa mi zda, ze im slava (iste obdobie) stupla do hlavy. Ale tiez len z pocutia, osobne nemam skusenost, len od bab, co tam maju deti.
@ladyblcha ja som prehlasila deti z Bethlena na Mostnu a obrovský rozdiel som vnimala... samozrejmé nemozem teraz Mostnú vyspevovat do nebies, kedze fakt moze byt niektorá ina skola lepšia...ja mam osobnu skúsenosť s tými dvomi...
A je tam mlady kolektiv pedagogov, co povazujem za plus, samozrejme nemam nic proti starsim ucitelom , ale od mladych je ten pristup a vyucba ina, dokážu deti zaujat, naucit ucivo tak, aby pochopili aj slabsi ziaci, na hodinách nezakazuju otvorenú diskusiu, atd...
Ja mam 4rocneho a jednoznacne viem, ze Bethlena nie, ani Hradna...v podstate ostava este Devinska, ale nemam ziadne info o tej skole, takže u nas znova bud Mostna, alebo Nábrežná (svokra byva rovno vedla skoly) z praktickeho hľadiska....
Bethlena lubi prijimat "sponzorsky" motivovaných rodičov deti... počula som, ze je to citeľné,kto kolko dal...
Inak aj ja som tam chodila, ale vtedy to bolo o inom..30rokov dozadu
Zabudla som na cirkevnú...tam je to niekedy masaker..ale posem len co som pocula, takze to nemusi byt založené na pravde...
@suzitok tiez mam 4rocnu a teda velmi pekne dakujem, aj lokalita nam vyhovuje, takze mostna bude prioritne pre nas ✌
Na devinsku chodili deti mojej sestry, bola spokojna, ale teraz menili riaditela, nejak neviem, pocula som na to rozporuplne nazory. A parkovanie tam je o drzku, kedze rano je to chaos total 😕
Ahoj maminky, veľmi pekne ďakujem za odpovede 😁 tak z hoto vychádza Mostná alebo Nábrežná.Kupili sme dom na Palackého ulici,tak to máme na Mostnú bližšie,ako je to tam ráno a poobede s parkovaním?
Mostna, u nas velka spokojnost uz 3 roky, a mladsia dcerka tam pojde tiez. Tiez vyborny pristup zo strany ucitelov a vedenia, zatial nemam co vytknut. S parkovanim tiez ziadny problem.
Moji chodili aj na Bethlena, aj na Mostnu...viem porovnat tieto dve skoly a na Mostnej bol taky priatelskejsi a srdecnejsi prístup k detom, aj rodičom...
Švagriná neda dopustit na Nabreznu, prehlasila sem deri z Hradnej... tiez som pocula aj ine vyborne recenzie práve na Nábrežnú