Ahoj. Dávali ste prosím odklad dieťaťa, ze začalo chodiť do škôlky ale po neúspešnej adaptácii ste ho odhlásili?
Žiadajú od mňa ďalšiu prihlášku na nasledovný rok. Ako to je prosím?
@anjelicek26 ďakujem... V súkromných sme totiž nie nie že držali miesto, ale skôr nemuseli rodičia riešiť opäť prihlášky a dohodli sa podľa aktuálneho voľného stavu
Ano myslim, ze v sukromnej je to jednoduchsie, statna skolka ma dany presny termin podania prihlasok a nastupu deti, ked predskolaci idu do skoly, uvolnia sa miesta novym detom...
po neuspesnej adaptacii je rozdiel ak vam len prerusia do konca sk. roku skolku alebo vas uplne vyulucia. ja som ziadala o prerusenie a odsuhlasili mi to od septembra sme normalne nasupili znova a ano aj odklad sme mali ale isli sme do pripravky nie znova do skolky
Je to relativne bezne, ja som odhlasovala dve deti... starsiu (lebo hryzla), syna (zdravotne problemy v tej dobe), miesto im nepodrzali, museli sme skutocne nanovo prihlasit a pockat, kym sa uvolni miesto o ten rok. Ale toto si treba vykomunikovat zo skolkou priamo, kazda to bude mat inak.