OČR a škôlka

31. máj 2024

Ahojte baby mám kamošku a jej dala.doktorka na malú očr a ona malú dáva do škôlky. Ona proste ma doktorku asi známu ja neviem lebo jej malej nič nie je. To akože nie je kontrolované ak je očr a zároveň je dieťa v škôlke ?????

doriiis
31. máj 2024

Treba nahlásiť aj kamošku aj pani doktorku

dubraska
31. máj 2024

to sa vôbec takto dá? však v práci ju ako potom vedú na sociálke, keď aj chodí do práce a aj má papier do doktorky?

alenah31
31. máj 2024

@dubraska ona je doma - len dieťa je v škôlke. V škôlke vôbec nemusia vedieť, že na dieťa bola vystavená OČR.

dubraska
31. máj 2024

@alenah31 tak potom áno, ja som myslela, že ešte aj pracuje popri tom. no ale každopádne to nie je v poriadku. rieš to.

autor
31. máj 2024

@dubraska
@alenah31
@dubraska áno pracuje, ona to zneužíva že malú dá do škôlky a ona si chodí na nákupy, včera som bola u nej a že vybaví mi ocr že ponecháme cez týždeň obchody že deti budú v škôlke a nám to socka preplatí ? Odmietla som, toto je proste mne proti takéto veci robiť

alenah31
31. máj 2024

nemôže určite nepracuje - ona je na OČR - keby pracovala SP jej ošetrovné nevyplatí nakoľko nie je možné súčasne pracovať aj poberať ošetrovné - byť OČR - zamestnávateľ za ňu vykazuje vo výkaze počas OČR výkaz inak ako keď je v práci. A nemusí maž ani známu doktorku - čo s tým úrady spravia?? Dieťa mohlo mať v noci teploty, kašeľ, mohlo zvracať - tak jej lekár logicky OČR vypísala pre virózu. Zasa nekonšpirujme. Že je tvoja známa vychcaná - to je iná vec. Pokiaľ s tým máš etický problém - tak to nahlás.

majusqa77
31. máj 2024

zaraba si na celkom slusny pruser. ja musim OCR v skolke hlasit, socialka dostava zoznamy

dadka1997
31. máj 2024

Nestaraj sa do čoho ťa nie je... či závidis aká je vynaliezavá ? 😁 alebo čakáš na to, keď ti tu niekto napíše, že sak to vyuzi aj ty? Pokym ti nikto na to nepride iní ?
Aka si ty kamoška 🤣 nechcela by som ta za kamošku, o tom nehovorim, ze je spravne co robí, ale bonzovať ? 🫣🫣🫣

letfenixa
31. máj 2024

Na soc.poistovnu sa nahlasuju chýbajúce deti.

lenkakoc444
31. máj 2024

Tak kzmoska bude asi nemilo prekvapena ked ocr bude musiet vratit. Skolka socialke nahlasi, ze dieta bolo pritomne v skolke. Ako to bude riesit so zam. je tiez otazne neviem ci aj zam. da niekto vediet. Ak an asi si bude musiet dobrat na tie dni dovolenku.

slavomira236
31. máj 2024

@lenkakoc444 a nenahlasju len predskolakov?? Ked bola dverka mladsia nikdy sa nepytali preco nieje v skolke az ked bola predskolacka museli zapis at