Obchytkávanie

moonixi
22. feb 2017

Ahojte mamicky, chcem sa spytat na vas nazor, ci ste sa u svojich deti stakymto niecim stretli...
Moj syn ma 5 rokov a par mesiacov dozadu, ma zacal obchytkavat tzn. chyti ma za zadok alebo za prsia..., takto dokonca obchytkaval aj moju mamu a sestru. Neviem co si o tom mam mysliet, mne je to neprijemne, takze vzdy reagujem v zmysle, ze to sa mamam nerobi... On to berie s humorom a vzdy sa pritom smeje...Dakujem🙂

tiper24
22. feb 2017

co sa za mlada naucis na starost akoby si nasiel 😀😀

anjelicek26
22. feb 2017

Skor by som riesila, kde toto videl a ci ho neobchytkava niekto nebodaj v skolke ci nejaky pribuzny, ked ho strazieva 👎 Ja som v tomto paranoidna, isteze dieta moze napadnut nejaka hlupost, ale vacsinou si staci vysvetlit, co sa moze a co je nevhodne. V tomto veku uz urcite.

limoncino
22. feb 2017

@moonixi ahoj, nevidela by som za tým nič iné, iba detskú zvedavosť. Má 5 rokov, a vidí, že maminka, teta, babka.. má niečo, čo on nemá.

Treba mu dokola vysvetlovať, že sa to nepatrí a úplen vážne, nie so smiechom, pretože on si to vyloží ako srandu a bude pokračovať

limoncino
22. feb 2017

@anjelicek26 žena, ty si tuším všade, kam sa pozriem. Ty si upír a nespávaš, alebo ako toto dokážeš? 😨😀

anjelicek26
22. feb 2017

@limoncino spavam malo 😂 Ale momentalne 1 v skolke, 1 spi a 2 robia pri mne ulohy 😂

dominika6
22. feb 2017

@moonixi sám na to neprišiel..bud to vidí doma,že sa túlite s manželom,alebo to vidí v telke,v škôlke..

zltalienka
22. feb 2017

@moonixi ale stalo. Keď sme s kamoškou vyberali deti zo škôlky, ja syna, ona dcéru,vtedy mali obaja este 4 roky. Šli sme sa prejsť. A tí dvaja si zrazu zamysleli, že idú kamošku za zadok chytať. Brali to ako hru, mali z toho zábavu, ktorú sme im rýchlo stopli.
Dieťaťu treba vysvetliť, vidí viac ako si myslíme, len nerozumie.

leeenka26
22. feb 2017

Vacsinou toto chlapci robia zo srandy. Mne obcas maly tapne po zadku a sa smeje pri tom ale inak nic. Obcas sa opyta nieco ale aj my ho obcas capneme po zadocku zo srandy nevidim na tom nic sexualne alebo tak. A mama je prva zena v zivote chlapca. Trosku by som to urcite skorigovala, nasmerovala ho co ano a co uz nie a urcite by som mu povedala ze ine tety v ziadnom pripade nesmie ze sa to nepatri a ak to neprejde tak by som isla k psychologovi.

moonixi
autor
22. feb 2017

Dakujem zienky, za vase nazory. Pekny den 🙂

ratira
23. feb 2017

Osobne si myslim, ze to videl niekde. Mozno aj u tvojho mazela a vies no, preco by on nemohol ked ocko moze 🙂 Paniku, ze ho niekto obchytkava by som nerobila. No chlapci to maju troska inak ale neboj ono to prejde musis mu to tak vyvsetlit, ze deti to dospelim nerobia😉

spinoscapularnabeta
23. feb 2017

Mne sa to tiez stavalo so synom. Uz ma 8. V obchode ma potlapkal po zadku ze pod a podobne alebo ma pohladkal doma po zadki. Videl to u ocina. Treba mu len vysvetlovat ako to je. Na jednej strane je to super ak odkukal od otca. Aspon vidis ze je jeho vzor a odkukava ☺ a ak sa k tebe manzel sprava pekne tak sa to nauci aj synator.

ciriklora
23. feb 2017

je to uplne normalne, zdrave, tato energia dolnej cakry🙂 sa rozvija odmalicka. treba si pozriet, poradit sa ..vyjadrenia detskych vyvinovych psychologov. (detska onania sa riesi v skolkach, ucitelky sa s tym stretavaju..aj vacsina z nas sa budeme o tom s detmi rozpravat). U Vasho syna je to podla mna este akoby"nevinne", skusa, pozoruje svet, co sa mu paci...urcite to trochu suvisi s orientaciou na druhe pohlavie (v tomto vacsinovom pripade). Ja by som sa napr. vobec nebala, kde to videl...sak toho je plno vsade, obrazky zien v casopisoch, telke...a tiez by som to vobec neriesila stylom: to je hrozne, drze, to kde si videl? mas zakaz! samozrejme nemyslim tym druhy extrem, ze rob si so mnou a chytaj ma kde chces. Intimitu treba zachovat. Moj syncek ma za par dni 7 a tiez sme spozorovali, ze sa vyjadril zoparkrat..: mne sa pacia dievcenske ritky...a takisto ma tlapol zoparkrat po zadku a raz ma uuuplne zarazil, ze: ci by som mu nezatancovala tak, aby som vrtela ritkou, ze sa mu to fest paci.inak by som hocikedy tancovala, ako sa mi chce, ale vtedy to bolo pre mna zatlacenie do kuta🙂, take ucelove, tak som nezatancovala.

moonixi
autor
23. feb 2017

@ciriklora
@spinoscapularnabeta
@ratira Dakujem zienky, moj vnutorny pocit bol, ze pravdepodobne to nebude nic vazne, len je to miestami take zvlastne pre mna...Urcite ho zato nekarham ani nic podobne, tak len nadalej mu budem vysvetlovat, ze maminkam sa tam nechyta 🙂...