Ahojte mam dilemu 🙈 porod mam za 2tyzdne je to planovany SC ... dieta nebolo id novembra skolke skrz chorob ktore vzdy doniesla a ja som chytila od dnej.. ano viem imunitu si tam dieta naberie. Lenze mne to nerobilo dobre kedze som chytila horucky od nej... chcela som ju dat od zajtra aspon na pol dna.. myslite ze je to dobry napad? Alebo nie ... ide o to ze sa tam pohra s detickami naobeduje sa a pridem po nu. Neviem sa rozhodnut .. kedze po porode bude musiet ostat isty cas doma .. ze vela vymeska.. bojim sa toho ci ju koli tomu nemozu preradit do mensej triedy ze tak dlho vymeskala ..
Ahoj mňa čaká sekcia čoskoro, bola som na predoperačne a ešte mi aj internistka prízvukovala, že nemám dávať teraz staršiu do škôlky, nech neochoriem pred pôrodom, takže tak asi …
Nedala by som v tomto čase chorôb, viróz..
Určite by s nedala. Všade je teraz medzi deťmi veľa chrípky a môžeš si veľmi všetko skomplikovať. A ešte teda riskovať keď máš mať sc, za to by mi to nestalo
@nikpa ja platim normalne ide o to ze aby mi nepreradili k mensim detom koli tomu ze tam nechodi 🤷♀️
Určite nie a určite ju nepreradia prečo by mali?
@luccija zato ze od novembra tam nebola 🤷♀️
Ja rodím za mesiac ale malý bude chodiť ďalej do škôlky, od septembra vymeškal len dva týždne kvôli chorobe inak bol zdravý a on škôlku zbožňujem nechcem aby bol chudák doma a nudil sa, bohvie ako by si to v hlavičke vyhodnotil že prečo ho nepustíme do škôlky 😕
Dieta je zapisane, platis skolne tak im je jedno ci tam dieta je alebo neni, resp ked povies ze je chore tak to musia akceptovat.
Ale urcite by som pred sekciou uz nedavala do skolky ak nechces nakazit seba pripadne to male co sa ma narodit.
@kris_tin257 tak to gratulujem ze ma taku imunitu.. moja zasa nie.. a po 2 dnoch je chora soplava ..
@strapec ano mna caka predoperacne 23.1. Tak rozmyslam co a ako.. kamoske som pisala tiez jej tam deti chodia a hovorila ze na satni tolko deti co kasle 🤦♀️
Dala som ho o rok skôr do škôlky a prvý rok bol mordor, ale kvôli tomu že v škôlke mali moraxellu takže celý rok sme sa s tým trápili, bol dvakrát na ATB a stále na striedačku týždeň doma týždeň v škôlke, odkedy je v novej škôlke je to stokrát lepšie tak dúfam že mu to vydrží
Ahoj,ak sa ti len trochu dá, nechaj ju doma. Teraz sú v obehu kadejaké vírusy,bacily... Syn (4,5r) chodil pred Vianocami asi 8 dni do MŠ (predtým sopeľ, kašeľ), 23.12.dostal horúčky,bolelo ho celé telo-chrípka. Ja som to dostala o 2 dni, potom muž. Po novom roku sme sa z toho nejako vyhrabali, išiel do MŠ 9.1. na 3 dni a zase ho dusil kašeľ. Odvtedy je doma,nie je to také zlé ako naposledy, ale je chorý. Keby som nechodila do práce, asi by som ho nechala doma,kým toto zlé obdobie neprehrmí. Prajem ti veľa šťastia k pôrodu 🍀
@kris_tin257 moja nastupila ako 2.5rocna.. viac doma ako v skolke.. kazdy mesiac z roboty som snou bola doma.. takze to poznam.. bohuzial u nas to je inak skola spojena zo skolkou..ked som ju nosila rabo pred robotou tak boli spojeny.. vsetky deti co rano prisli boli spolu v jednej triede
Neverím,že ideš riskovať, že budeš rodiť chorá, len aby sa dieťa v škôlke pohralo pol dňa.A preradzovat ho nik nebude.
@janinah nejdem riskovat. Pytam sa na nazor to je vsetko..
Prečo by ju preradili? Bežne sa deti len tak nepresuvaju z triedy do triedy a za ďalšie je na tebe, koľko bude chodiť do škôlky, ak nemá povinné. Máš na to padne dôvody.
Treba aj poriesit kto s nou bude chodit do skolky. Kazde rano nachystat poobliekat seba, skolkara a babatko tiez nie je jednoduche. Hlavne sk bude nepriaznive pocasie. Ja osobne by som aspon do marca nechala doma.
Neriskovala by som urcite.
Ked nieje predskolak nieje dôvod preco by ju mali preradit ved tam nemusi byt vobec
Pokiaľ budeš normálne platiť nikde ju nemôžu preradiť. Ja som mávala malého doma aj 3 mesiace kvôli chorobám a nič sa nedialo, samozrejme keď nie je predškolacka. Ja by som ju osobne nedala v tejto chrípkovej sezóne 2 týždne pred pôrodom určite do škôlky.