maminy, nosia vase deticky kvety ucitelke do skolky prvy den?
🙂 dakujem za info ako to mate vy 🙂
To uz mi pride ako provokacia 😀 nenasla si ziadnu diskusiu este o tom? Ved sa to denne 10zien pyta uz od pondelka
@sisa_s nesedim na MK nonstop, aby som toto
niekde vyhladavala. 🙂
@berry266 dakujem 🙂
svokra učí detičky v škôlke, hovorí, že skôr mamičky a rodičia na konci roka nosia niečo.
@s_o_n_i_k_e dakujem pekne za reakciu. 🙂
Áno, nosia.
Áno, nosíme stále
My nosíme aspoň kvietok 🙂
Ak ide úplne prvýkrát tak áno, ak už chodilo dieťa minulý rok, tak nemusis
Moji nosili, vždy chceli, aj dnes som sa ich pýtala a že áno chcu tak boli vybrat
Keď išla do škôlky prvýkrát tak sme doniesli po kvietku,potom klasika na konci roka vždy.A teraz na začiatku donesiem už až keď pôjde do prvej triedy 🙂
nenosila som, az posledny den.
Nie
Áno, maličkosť pre potešenie, väčšinou čokoládové pralinky.
Nie
Áno syn ide zajtra prvý krát a berie kvietky, dcéra do školy nie
Nie
Áno
U nás všetky. Záleží konkrétne ako je to u vás
Nie, bude tam dosť chaosu aj bez toho
Ano, moja nesie
Starsi syn minuly rok nastupoval po 1.raz a niesol, ale bol jediny z triedy. Tento rok nenesie ani on, ani jeho mladsi brat, ktory teraz prvy raz nastupuje
Áno . Nosia . Bombonieru a kvet buď rezané alebo v kvetináči . Tak isto aj na deň učiteľov na konci poprípade drobnosť keď majú meniny či narodeniny
Učím v škôlke a je to pol na pol. Polovica donesie, polovica nie
Môj bral sladké pre každú učiteľku a kopec detí ráno tiež. Ale u nás sa bežne nosí buď kvety alebo niečo sladké.
My nosíme kvety. Pani učiteľke lebo je žena ♥️ nech má pekný deň a si skrášli domov. Na začiatku kvety na konci kvety a čokoládu(na pevné nervy). Poznám mamičky ktoré nakupujú jak besné na začiatok aj koniec ,hrozne veľké tašky darčekové 😅 podľa mňa je veľmi milé ak sa pani učiteľke donesie kvietok. Poteší to na duši,veď v ktorý deň dostane žena toľko kvetov? 🤗 Ja kvety milujem a vždy ma poteší keď ma niekto obdaruje,lepšie ako nejaké darčeky drahé ,kvety sú z lásky ♥️
Nie až n ako ci roka ☺️
Milé mamičky,my nosíme a nielen kvety.Tie učiteľky sa starajú o naše deti pokiaľ my pracujeme.Nezaslúžia si?
srdecna vdaka za komentare 🙂 este vcera vecer som letela do obchodu 😂 kvetinace nemali, a kedze kvety mam rada avsak nie trhane/rezane, darcekova taska dobrot to istila 🙂 dakujem vam 🌸
Ahoj nie nenosime, len v posledny den.