Prosim Vas, nosia sa pani ucitelkam do skolky na MDZ kvety?
@ivinecka113
@milka1978
vás by potešilo alebo urazilo dostať v tento deň kvet? učiteľka je tiež žena 😉
My sme nosili, keď sme boli v ten deň v MŠ ...(máme učiteľky... ženy 😉) ... tento rok nám do toho prišli jarné prázdniny - naša školáčka má voľno a tak sme ani nášho škôlkara nedali do MŠ ... ale inak by som určite dávala kvietok aj do škôlky aj do školy...🙂
my sme na MDZ kvietky nenosili. Zvykla som skor na den ucitelov 28.3 a na zaciatku a konci sk.roka. Ale ak chces dones, nic tym nepokazis 😉 Verim, ze potesia 🙂
asi skor na den ucitelov ako na MDZ...ale zas podla mna aj ked len tak, bez sviatku, donesiete kvietky, tak sa pani ucitelky potesia 😉
nie kvety sa nosia na den učiteľov a na konci ked začinajú prázdniny 🙂 😖 😖 😀 😀 😀 😀 😀 😀
u nas sa nenosia..ani som nikdy nevidela chodit deti s kvetmi na MDŽ...len na zaciatok a koniec roka
... my nosime velku bonbonieru .... 😀
Moja mala zajtra odnesie try kytice trom laskavym ženam v školke : pani učitelke Marte , pani učitelke Petre a pani upratovačke Marike .Určite sa potešia 🙂
Lukasko nosi kvietky pani ucitelkam na MDZ, na den ucitelov, na konci skolky, na Valentina bral cokoladu...je to chlapec, a chcem, aby pre neho bolo v buducnosti prirodzene obdaruvat tych, ktorych ma rad 🙂
Do skolky kvety nenosime a na den zien tiez nie 😀 Na konci roku a na narodky peciem muffiny, kolace pre deticky a ucitelky, ale to ej vsetko..
@ivinecka113 tak to by aj mňa zaujímalo ..... prvý krát prežijeme MDŽ v škôlke tak dúfam, že niekto poradí