Nočné pocikavanie 3,5 ročnej dcérky

jaja1991
6. dec 2020

Ahojte dievčatá, zaujímalo by ma, kedy sa vaše detičky začali v noci budiť samé na cikanie? Moja dcérka má už 3,5 roka a stále spí ako polienko. Musím ju v noci budiť, aj to sa veľakrát stane, že nevystihnem hodinu, alebo aj vystihnem a aj tak sa do rána niekedy pociká. Aj príjem tekutín večer striehnem, aby moc nepila. No už neviem.
Nechať tomu voľný priebeh, čítala som aj iné príspevky a články, že dieťa musí dozrieť, ale aj tak ma zaujímavú vaše skúsenosti. Diky

sapetka
6. dec 2020

@jaja1991 moj ma tiez 3,5roka a budim ho . Este sa nevie sam zobudit🤷‍♀️Urcite aj na to pride ked pojde cikat sam ale este to nevie. Hlavne ze je ochotny😁ist cikat ked ho zobudim

anjelicek26
6. dec 2020

Dcera mala plienku na noc do 4 rokov (bez tyzdna 😂 ) - nikdy som ju nebudila, a ano nechala tomu uplne volny priebeh, cez den ju nemala od 17 mesiacov. V noci strasne tuhy spanok, hlavne ona spachtos spala aj do desiatej cez vikend. Prestala sa pocikavat zo dna na den, po tyzdni suchej plienky sme ju dali prec. NIkdy som nerobila nejake cirkusy s nosenim cikat, tolko nervov s tym zbytocne, proste som leniva… nemali sme ziadne nehody potom.

sapetka
6. dec 2020

@anjelicek26 to mas dobre. Mne sa nechce prezliekat pocikane pradlo v noci zase😁je pre mna jednoduchsie ho dat raz v noci cikat. Ja sa zobudim tak ci tak takze mi to nerobi problem

anjelicek26
6. dec 2020

@sapetka moja mala proste v noci plienku, nič som neprezliekala😅

sapetka
6. dec 2020

@anjelicek26 aha tak som to zle pochopila. Ja uz som chcela aby bol bez plienky a vlastne on sa rozhodol ze nechce uz viac plienku. Zacalo to v skolke obednym spankom a potom aj vecer povedal ze uz nie😁ale som rada.

20erika07
6. dec 2020

@anjelicek26 u nas takisto, by nas piclo ak by sme sa museli budit kvoli cikaniu, boli sme radi ze spime 🙂
Sama zacala chciet bez plienky a bez ziadnej nehody od prveho razu 🙂

zuvila9
6. dec 2020

@jaja1991 Je to naozaj rozne. Nas syn mal plienku v noci do svojich 5,5 roka, nakolko mal taky tvrdy spanok, ze sa na to v noci nezobudil a aj ked sme obmedzili pitie tak nie vzdy vydrzal do rana. Maval nehody tak 1-2x za 2 tyzdne. Potom prislo obdobie ked sa sam zacal v noci budit a od vtedy to ide.
V tom istom case mala dcerka 3,5 roka, a ked videla velkeho brata ze nema v noci plienku, tak aj ona chcela byt bez. A u nej to islo tiez. Vacsinou vydrzala do rana, aj ked pitny rezim mali so synom rovnaky. Ona jednoducho vzdy vydrzi dlhsie. A ked v noci potrebuje na wc, tak nevie prist za nami ako syn, ale jednoducho sa silno rozplace. Ale uz viem, ze nocny plac znamena iba ze jej treba na wc. Po vycikani prestane plakat, hned zaspi a rano si to vobec nepamata 🙂

martinals
7. dec 2020

Ahoj mi budeme mať 3, cez deň sme bez plienky ale na noc plienku dávam. Nechám tomu voľný priebeh, nechcem ich v noci budiť.

larovnik
8. dec 2020

Moja mala má v januári 2r a už asi mesiac ju dávam spať bez plienky a nestala sa nám nehoda ani raz..

sense
8. dec 2020

V 6 rokoch. Resp týždeň pred 6 narodeninami