Dnes mali ísť deti v MŠ na predstavenie do divadla. Za lístky sme zaplatili 10€ , dieťa sa tešilo a teraz príde SMS, že žiaľ nikam nejdú lebo 17 detí z 21 nemá dáždnik ani pršiplášť a vonku prší 🤦 . Týždeň bol vyvesený oznam , že rodičia majú dieťaťu doniesť dáždnik pre prípad nepriaznivého počasia. To sú naozaj tí rodičia tak hlúpi ? Jedno , dve deti pochopím , stane sa ale 17?Peniaze za vstupné sa vracať nebudú samozrejme.. akože žasnem
Divne, v našej bývalej skôlke by sa trepali tak či onak, aspoň by im ubudlo detí 😃
U nás bol pršiplášť povinne v skrinke, počas školského roka, nielen príležitostne doniesť, s dáždnikmi si škôlkárov v rade neviem predstaviť kráčať.
Je to smutné, že deti prišli o zážitok, možno ešte mohla ráno pani učiteľka kontrolovať, keď deti prichádzali, či majú aspoň nepremokavú bundu
@bronkax na jednej strane áno ale to je fakt taký problém dať si pripomienku do mobilu alebo na dvere nalepiť lístok zobrať pršiplášť, dážnik? VeĎ sa môže kúpiť 1 ks rezervný a môže byť stále v skrinke
@kvetinka75 to už ja neviem ja chystám všetko hneď čo najskôr lebo viem že zabudnem. 🤷🏻♀️
Učiteľka asi bola už riadne vytočená..
@bronkax veď práve, ono všetko sa dá. Každý sa vyhovára na dobu, uponáhľadnosť. Jasné, že človek aj zabúda ale keď viem niečo týždeň dopredu, tak to prinesiem aj v predstihu.
My sme mali nakázané aby mali pršiplášte v skrinke celý rok, aby mohli ísť von aj v daždi-mrholení. A nechodia vôbec v daždi von, lebo nie všetky deti majú pršiplášť ..
No vidis, prilezitost aby si navrhla pani riaditelke aby zabezpecila erarne, tak ako maju reflexne vesty, tak aj prsiplaste. My tak mame. A ako chodia na prechadzky ked sa zmeni pocasie?Nechodia vsak? Hlavne ze je tu milion diskusii o tom ze deti chodia za kazdeho pocasia na prechadzku.
@patka06 ale vtedy je už neskoro. Myslíš, že sa niekto vráti pre pršiplášť domov? To si mali odkontrolovať aspoň 2 dni pred
@monsterablue ucitelka má kontrolovať rodičov? To snáď nie…..takto peniaze prepadli a všetci sú pouceni
@bronkax nesúdim, hnevám sa. Leje tu od rána, aj uponáhľanému rodičovi napadne, že mu dieťa na výlete v takom počasí zmokne. Tiež mám na starosť, dve deti, prácu a domácnosť a pršiplášť som priniesť dokázala . Na začiatku roka učiteľky prosili aby mali všetky deti v skrinke nepremokavé oblečenie , pár akčných rodičov tu išlo poraziť, lebo oni nebudú kupovať pogumované gate domov aj do škôlky. Tu je výsledok
@kvetinka75 je to síce neskôr, lepšie ako vôbec, áno možno sa vráti domov, možno dáždnik ostal ležať v aute
no ak ráno pršalo, tak už fakt nechápem.
@patka06 no reálne - pochybujem, že by tých 17 detí zabudlo dáždnik v aute.
Leje od rána a tie deti sa do škôlky teleportovali? veď teda museli prísť v nepremokavom
@kvetinka75 možno máš pravdu ale nejdem súdiť nikoho za nejaký dáždnik. Keby sem napíšem čo všetko flakaju rodičia v našej škôlke tak ich tu ukrižujete. Stáva sa no. Možno si povedali že nebude pršať tak ho proste nepriniesli. Skoro v každej škôlke je povinne mať v skrinke pršiplášť a gumáky asi by to mali zaviesť aj v tejto škôlke.
Tak u nás by išli tak ci tak, ako rodiča deti nachystali tak by išli. Aj keď u nás bol nielen oznam ale sa posielal vždy aj na mail
@patka06 a kto by nemal tak čo? Učiteľka ho otočí, že mamička/otecko otočka domov pre dáždnik.... No už vidím koľko ľudí by sa reálne vrátilo domov a priniesli to. Učiteľka má strážiť deti, nie rodičov lajdavkov. Keď viem niečo týždeň popredu tak si dám pripomienku alebo si to nachystám už skôr.
Aj ja mam dve male deti škôlkarov, domacnost a chodime s manzelom denne do práce. Ved to je uplne bezny štandard to sa v takejto situacii akoze uz nedaju stihat sledovat oznamy v skolke?
Super ze peniaze nevratia snad sa to rodicia spamataju a budi citat a vnimat aj tie oznamy od uciteliek
Netreba súdiť. Dnes sú rodičia uponáhľaní nevedia kde im hlava stojí. Ak chodíš do práce a máš 2-3 malé deti plus domácnosť nedá sa to všetko dokonalo zvládnuť.