Začnem asi tým že že máme čerstvého štvorročného chlapca, ktorý už vie odhadnúť čo môže a čo nie. Teraz poslednú dobu sa nejako začína "horšit" nikdy s ním problémy neboli, ani v škôlke, no čo ma dnes zarazilo asi najviac keď mi pani učiteľka povedala že ukazoval deťom holý zadok a sa smiali na tom. Pritom vie že sa to nemá. Vysvetlili sme si to doma, no mám obavy či je takéto správanie vobec normálne.
nemam skusenost s ukazovanim holeho zadku ale nas akonahle sa teraz uz citi v tej skolke dobre (ma 3) tak zacal vymyslat 🤷♀️ skusaju, srandicky, zlotu si robia a nie je sam - podla mna je to presne snaha o pozornost, skusaju a cakaju na reakciu, nic strasne by som za tym nevidela
v pohode..
dcéra tiež rozprávala ako si v mš keď mali spať ukazovali zadky a tí odvážnejší aj predky...
p.uč. len odbehla ...
Preco by bolo nenormalne? Robili hovadiny a rehotali sa na tom...vysvetlili ste mu to, ucitelka tiez, hotovo...
No, ano je to normalne. Pockaj az pride straaaasna sranda z hovienka 🤦🏼♀️😃
Neviem, tak som sa hanbila za neho ale ukludnili ste ma. Hovienkova sranda už je, všetko je hovienko a dokáže sa na tom rehotať momentálne najviac.Tak dúfam je to len obdobie a skúša...
Robí iba šaškoviny, zistil, že to púta pozornosť. Ja pracujem s prvostupniarmi a tiež si ešte všeličo ukazujú 🫣🤦
Naozaj sa nič hrozné nestalo. V škole už by to bolo horšie, ale toto je v norme 😉
Ukazovat holy zadok je presne tak vtipne pre take deti ako prdiet.My si o tom mozeme mysliet dospeli cokolvek,pre deti hrozna sranda.Pripravim ta,chlapci sa radi chvalia aj pindikmi 😁 nic ine len vysvetlovat vysvetlovat vusvetlovat
Kym ukazuje len dolu riť,však je dieťa
Môj robí to iste a ešte v škôlke ani nebol. Akoze mu padajú nohavice… a smeju sa… ja krivo zazeram..
u nas v skolke zas niektori chalani plieskaju inych chalanov po zadku. minule sa mi syn stazoval, ze siel cikat a niekto ho prisiel plesnut po riti. takze len vysvetlovat a vysvetlovat.
Jasne že je...dieťa sa predvádza a urobí čokolvek na čom sa ostatné deti zasmejú.....problém by to bol ak by to robil 14 ročný chlapec, nie 4-ročný