Ahojte mamičky
Malý začal od septembra chodiť do škôlky
Mali aj adaptační plán
Odchodil mi len prvý týždeň lebo potom dostal žihľavku a hnačky
V škôlke bol potom 2 dní a zas bol doma skrz vracanie,sople,kašel
Bol tam 7 dní dokopy a nastúpil teraz pondelok ..
V škôlke je na celý deň ...tento týždeň každý jeden chodím len s pocikanymi vecami domov ..to čo ráno donesiem poobede beriem domov... absolútne sa nepýta cikať ..doma to nerobí chodí normálne na záchod ...
Neviem je to nejaký blok ? Som s toho nešťastná a neviem prísť nato prečo to robí 😔😔😔
Nechcem aby ho vylúčili kvôli tomuto 😔😔
Však každú chvíľu chodia hromadne, povedz pani učiteľke nech dozrie aby cikal.
Prešli sme si týmto. Učiteľka ho posielala cikať aj mimo hromadného. Tak mladý pán išiel a o chvíľu sa vrátil. Učiteľke nešlo do hlavy, že tak rýchlo ani gate nedá dolu a hore a nieto ešte cikať. Tak poslala druhýkrát a šla nenápadne sledovať. A zistila, že mladý pán tam príde poobzerá sa a ide nazad.
Tým sa zistila príčina pocikávania, vyriešila to s ním a viac nebol problém. On sa bál cikať do pisoárika, učiteľka dala na neho ešte párkrát pozor a na nehody sa zabudlo.
Každý deň sme nosili čisté náhradné oblečenie, raz aj balík veľkých sáčkov aby mu mali do čoho zbaliť mokré.
Chce to len čas a spoluprácu s učiteľkou
@christy1234 tak ani doma s nim nejdu 5 naraz cikat. To je to najhoršie, čo si zo skolky pamätám, ten nedostatok súkromia na WC. Moje deti to neznášali, vraveli, že iné deti im otvárajú dvere, keď sú na záchode alebo naopak pridrzaju a nechcú pustiť von, pripadne hovoria, že smrdia, ocikana dlazka všade...
@christy1234 ahoj my máme momentálne to isté a tiež som nešťastná stoho že neviem pomôcť svojmu dieťaťu
A keď idú všetci spolu cikať tak neciká?
Možno ešte nebol pripravený na škôlku...