Neprijatie do škôlky. Mám podať odvolanie?

veronique_1
28. apr 2014

V stredu si mame ist po vyzrozumenie, ci nas prijali alebo neprijali do skolky. Pocula som, ze sa tam podpisuje, ci si dame odvolanie alebo akceptujeme neprijatie. Ak nas neprijmu, co je vyhodnejsie? Odvolat sa alebo to akceptovat a potom tam vyvolavat, ci nastupili vsetky deticky, ci sa nieco neuvolnilo. Kedy mame vacsiu sancu dostat sa po neprijati do skolky?

ellca123
28. apr 2014

nasa p.riaditelka zo skolky spolupracuje s obcou a podla matriky vie pocet deti napr.3 rocnych
riaditelka vie kolko ma miest
podla mna odvolanie vam nepomoze ,aj nas nezobrali,
rok sme pockali a nastupili v 4r.

jamabe
29. apr 2014

Ja by som napísala odvolanie a išla ho zaniesť osobne p. riaditeľke, slušne sa s ňou porozprávala, či sú nejaké šance, prípadne, aby na vás myslela, ak by sa uvoľnilo miesto.. Čo ty vieš, možno sa niekto rozhodne predsa len nenastúpiť, prípadne sa presťahujú.. Môže sa stať zázrak a do septembra ďaleko 🙂

lencika
30. apr 2014

urcite napis, no uz aj ja sa tesim co nam domov pride ale necakam nic pozitvne

jajka68
30. apr 2014

odla toho, co budes mat na rozhodnuti, preco vas neprijali, ak tam budes mat kvoli nedostatku miesta, tak s tym nic nespravis. ale ked tam budes mat nieco ine, tak daj odvolanie. no ak mate taku riaditelku ako my, tak ani odvolanie nepomoze. nam napisala najprv na rozhodnutie, ze nam malu nezoberie, lebo nebude mat 3 roky do juna 2015. dali sme odvolanie, bo deti sa do skolky beru od 2 rokov, tak nam odpisala na odvolanie na 3 strany a take veci, ze napr. nemaju v skolke umyvadlo, ktoreho hrana je nizsie ako 40 cm, a ze take musi byt pre mensie deti atd. a to pobrala aj ine deti, co su od nasej mladsie len o mesiac a tiez nebudu mat do juna 2015 3 roky, ale pre nnich asi uz neplati to co pre nas. tak som bola v inej skolke a ideme inde.