Ahojte.
Syna mi neprijali do oboch MŠ, kde som podávala prihlášky- pre nízku kapacitu. Podala som odvolania, no zaujímalo by ma, či je možné sa v septembri informovať ešte v iných škôlkách (kde som prihlášku nepodávala), či náhodou nemajú voľné miesto, že by potrebovali doplniť stav a podobne. Alebo tak to vôbec nefunguje? Už nie je žiadna šanca, že by sa dostal do nejakej škôlky? Potrebovala by som ho dať do kolektívu len doobeda. Ďakujem za info
@beata_k často som sa stretla aj s tým, že dieťa nastúpilo, psychicky to nedávalo, tak ho odhlásili. Ale to je šanca fakt malá. Bohvie či nastane taká situácia.
Autorka tých detí,čo nezvládnu adaptáciu je viac ako si myslíš. Určite sa daj všade kde sa dá na cakacku.
Pozri my sme sa stahovali uprostred roka, takze sme niekomu uvolnili miesto. A zaroven sa niekto iny stahoval a uvolnil miesto mojmu dietatu. Nikdy nevies... Ta sanca je praveze vela. Prve sito je za ciatkom roka kedy to deti a aj rodicia nezvladaju a potom januar je este taky, ze sa deti zvyknu odhlasit lebo to zdravotne nedavaju.
treba sa informovať na začiatku septembra , často sa stáva že sa uvolnia nejaké miesta, či už z dôvodu že dieťa škôlku nezvláda zo zdrav.dôvodov alebo nenastúpi lebo malo prihlíšku v 2škôlkach kde ho vzali....a kludne sa informuj aj v škôlkach kde si podala prihlášky, najlepšie je zájsť si do daných škôlok za riaditeľkou a počas septembra oktobra sa informovať...našu tak zobrali
v septembri, a teoreticky aj november - vtedy zvykne koncit tzv. adaptacne obdobie, a nie vsetky deti sa adaptuju
Informuj sa. Je mozne, ze nejake dieta nenastupi a uvolni sa miesto pre tvoje.