Prosím vás,chcem sa spýtať skúsených mamičiek, ktoré vám deti prijali do škôlky ale rozhodli ste sa ho z nejakého dôvodu do nej nedať. Ako ste postupovali? V našej škôlke momentálne teraz nikto nie je a bojím sa aby to nebolo neskoro. Ďakujem.
@ada77794 Nestresuj, v škôlke sa len potešia, budú môcť zobrať iné dieťa. Teraz je tam dosť tlačenka.
Ja som napisala mail, ze nenastupi a ze prosim o potvrdenie, ze moj mail dostali.
Ďakujem vám za odpoveď. Čakáme druhé bábo takže som to skôr nevedela dať vedieť či pôjde alebo nie. Podpísali sme aj papier keď nám prišlo rozhodnutie že teda nastúpi. Ale ďakujem vám za správy, ak to stačí nahlásiť aj v septembri 🙂 nasilu nie, len som nevedela ako to je keďže aj za dieťa dostávajú peniaze z mesta a tak, či to nebude nejaké komplikované 🙂
Ved to, ze nenastupi vies nahlasit aj prvy den... resp. ze odhlasujes.. neni to sice chrumkave, lebo vlastne drzite inemu dietatu miesto do poslednej chvile a ani ho nechcete... ale stava sa... niektore deti sa nacas neodplienkuju, maju silnu separacnu uzkost ci sa odstahuju prec, proste obcas sa odhlasuje zo dna na den...