Nemecká škôlka na Palisádach. Poznáte ju?

mirasierra
7. júl 2010

Poznáte niekto nemeckú školku v Bratislave? Privítam všetky skúsenosti a informácie.

martinkkka22
7. júl 2010

ahoj.. je to ta školka, ktora je spojena aj s normalnou školou? tú poznám, robí tam moja spolužiačka bývalá 🙂

mirasierra
autor
7. júl 2010

@martinkkka22 ano tu myslim. Nevies ci sa tam plati ako na sukromnej a ak ano tak kolko? Spytala by si sa jej. Dakujem moc. a co na nu spoluziacka hovori?

dai
8. júl 2010

ahoj mirasierra,
ja mam dcerku v tejto skolke - som doteraz velmi spokojna.
Maju vybornu papu, velmi fajn ucitelky a vela zaujimaveho programu. Moja dcera sa adaptovala asi za tyzden, pricom nie je nemecky hovoriaca ( 90% komunikacie prebieha v nemcine )
platime nieco cez 430 euro - je tam vsetko mimo nejakych vstupnych ked idu na vylety a tak...

mirasierra
autor
8. júl 2010

@dai diky moc za odpoved. Je sa tam tazko dostat????rozmyslam ci neprihlasim dceru.

dai
8. júl 2010

nemyslim si mira,
moja malinka zacala chodit asi vo veku tvojej dcerky, 3 roky mala teraz v juni , takze ak prihlasis dcerku od septembra tak asi budu v tej istej triede 🙂 teda ak nam psychologicka neporadi malu dat do vyssej triedy spolu s vacsimi detickami.
my sme boli okolo vianoc sa tam pozriet, potom som jeden cely den tam s malickou stravila v triede aby som videla ako den prebieha, ako to malinka bude vnimat a tak, na druhy den tam bola na 2 hodiny malinka sama... potom asi mesiac chodila tak, ze sme ju vyzdvihovali pred spinkanim, pripadne hned po spinkani a potom to uz bolo v pohode 🙂 Mala som rozhovor s riaditelkou skolky, s ucitelkami ktore mali Adelku mat v triede - vsetci boli velmi ustretovi. Takze ja by som ti odporucila normalne tam zavolat, dat si schodzku s riaditelkou a porozpravat sa s nou o vsetkom co ta zaujima, popozerala si si tam priestory, zasla do nejakej triedy a tak... 😉 potom sa mozes s cistym svedomim rozhodnut ci tam malinku das. Ked sme boli my tak problem nebol ziaden...

mirasierra
autor
8. júl 2010

@dai daujem moc za odpoved. my zijeme v nemecku, dcera chodi na 2 hodinky do skolky aj tu a tak rozmyslam ze na jesen ked sa vratime by bolo skoda keby zabudla co sa tu naucila. pomohla si mi, dakujem este raz.