Poznáte niekto nemeckú školku v Bratislave? Privítam všetky skúsenosti a informácie.
@martinkkka22 ano tu myslim. Nevies ci sa tam plati ako na sukromnej a ak ano tak kolko? Spytala by si sa jej. Dakujem moc. a co na nu spoluziacka hovori?
ahoj mirasierra,
ja mam dcerku v tejto skolke - som doteraz velmi spokojna.
Maju vybornu papu, velmi fajn ucitelky a vela zaujimaveho programu. Moja dcera sa adaptovala asi za tyzden, pricom nie je nemecky hovoriaca ( 90% komunikacie prebieha v nemcine )
platime nieco cez 430 euro - je tam vsetko mimo nejakych vstupnych ked idu na vylety a tak...
@dai diky moc za odpoved. Je sa tam tazko dostat????rozmyslam ci neprihlasim dceru.
nemyslim si mira,
moja malinka zacala chodit asi vo veku tvojej dcerky, 3 roky mala teraz v juni , takze ak prihlasis dcerku od septembra tak asi budu v tej istej triede 🙂 teda ak nam psychologicka neporadi malu dat do vyssej triedy spolu s vacsimi detickami.
my sme boli okolo vianoc sa tam pozriet, potom som jeden cely den tam s malickou stravila v triede aby som videla ako den prebieha, ako to malinka bude vnimat a tak, na druhy den tam bola na 2 hodiny malinka sama... potom asi mesiac chodila tak, ze sme ju vyzdvihovali pred spinkanim, pripadne hned po spinkani a potom to uz bolo v pohode 🙂 Mala som rozhovor s riaditelkou skolky, s ucitelkami ktore mali Adelku mat v triede - vsetci boli velmi ustretovi. Takze ja by som ti odporucila normalne tam zavolat, dat si schodzku s riaditelkou a porozpravat sa s nou o vsetkom co ta zaujima, popozerala si si tam priestory, zasla do nejakej triedy a tak... 😉 potom sa mozes s cistym svedomim rozhodnut ci tam malinku das. Ked sme boli my tak problem nebol ziaden...
@dai daujem moc za odpoved. my zijeme v nemecku, dcera chodi na 2 hodinky do skolky aj tu a tak rozmyslam ze na jesen ked sa vratime by bolo skoda keby zabudla co sa tu naucila. pomohla si mi, dakujem este raz.
ahoj.. je to ta školka, ktora je spojena aj s normalnou školou? tú poznám, robí tam moja spolužiačka bývalá 🙂