Nástup do škôlky v priebehu školského roka

25. aug 2024

Ahojte vzali vam dieta do skolky aj v priebehu skolskeho roka? Ak sa nedavala ziadost?

araavdva
25. aug 2024

Mne áno. Obvolala som síce všetky škôlky v meste a vzali ju iba do jednej. Bolo to pred pár rokmi. Nastupovala v apríli.

autor
25. aug 2024

@araavdva a sukromna ci statna?

pribinak
25. aug 2024

Zalezi asi aj od mesta, obce, kde žiješ. Vo veľkých mestách kde je silná populácia to je nepravdepodobné. V niektorých mestách nevedia rodičia dostať deti do štátnych škôlok ani v riadnom termíne

Ale skúšať môžeš

pohodacka03
25. aug 2024

Ano, v septembri sme volali a dohodli nastup na januar

joesvk
25. aug 2024

Porieš to v septembri. Do 15.septembra teda.
Aj keď nastúpi počas roka, aby si ho zapísali už v septembri.

autor
25. aug 2024

@joesvk je to nejaky konkretny dovod preco prave toho 15. septembra?

luliu
25. aug 2024

V septembri to nikto s tebou riešiť nebude. Ries to, keď to bude aktuálne. Mne vzali syna od januára, je januarový. Ale uvoľnilo sa miesto v škôlke. V septembri to nemá význam, vtedy majú plný stav väčšinou a nevedia čo bude

zuzanockamt
25. aug 2024

Do 15.9. sa robí eduzber a podľa počtu detí dostáva inštitúcia peniaze.

11bodka11
25. aug 2024

Nie. Ziadost som davala v maji 2023 s tym ze ju chcem dat od januara 2024 a nezobrali ju. Oni uz cez rok nedostanu dotaciu na dieta. Aj na jesen som este bola za riaditelkou a nic z toho

valeriakadarova
25. aug 2024

Ja som do škôlky volala v júli a malá nastupuje od októbra 🙂

joesvk
25. aug 2024

Ako už bolo spomenuté, na deti zapísané po 15.septembri,nezostane škôlka dotáciu na dieťa na daný rok.Preto aj keď reálne dáš dieťa napríklad od januára ,tak zapísať je dobré do 15.9.
Neviem však, či budú vyžadovať mesačný poplatok aj za tie mesiace, ak dieťa nebude v škôlke. Treba sa popýtať. Ale nemali by.

araavdva
25. aug 2024

Štátna. Mne mala chodila najprv do súkromnej kým sa uvoľnilo miesto v štátnej. Ale tak moja šla do súkromnej v dvoch rokoch a do štátnej prešla v 2.5 roku.