Ahojte , dali ste deti ktoré doma zaspávajú 2 hodiny s vami na posteli , na poobedný spánok do škôlky? Alebo ich beriete domov o 12? Bojím sa toho, že tam nezaspí
Treba vyskusat, ja som si myslela, ze je bez sance, aby moj zaspal v skolke, ale zaspal.
Moj doma zaspaval iba s cumlikom, tiez som sa bala, ci sa ukludni bez neho a zaspi. A je to uplne bez problemov, spava tam 2h.
Nezabudni ze bude vstavat skor ked nastupi do skolky nasfavi sa iny rezim a doobeda bude v skolke na nehp tolko podnetov ze v tej posteli odkvacne sam od seba a keby aj nespal bude tam aspon ticho lezat.aj nasa vymyslala doma ale v skolke spala od prveho dna.
moje dieta, ked nastupilo do skolky, tak na obed nespalo uz asi pol roka a vecer zaspavalo vyhradne so mnou....po cca tyzdni v skolke tam zacala spavat po obede a teraz po roku sa normalne niekedy rano tesi, ze sa poobede v skolke vyspinka, lebo je este unavena a musi vstavat :D
Normálne ste ma potešili ženy 👌😀
Bude unavené z tých aktivít, vstávania a autorita🙂nebude môcť vystrajat, tak zaspí.Co niektoré ženy neboli nadšene, lebo dieťa sa vyspalo 2 hodiny a večer buntosilo😏
Obe moje deti som do nástupu do škôlky uspavala 98% ja ...,,musela " som si s nimi ľahnúť.....prvé poplakala 3 dni,ale zaspal....druhý detto .... Tiez som mala z toho obavy,ale asi to má efekt že tam idú spať všetci ...učiteľky hovorili,že také prvé dva týždne max. niektoré poplacu za mamou a potom si zvyknú....moje napodiv skoro hneď....aj keď doma už ako 3 roční spať veľmi nechceli....v škôlke nikdy problém nebol...tam ich asi vysťavia,majú rozcvičku,hrajú sa aktívne stále.....oni už majú skúsenosti vedia ako na ktoré deti,čiže pohoda 😉
Dcera ked nastupila do MŠ tak uz asi 4-5 mesiacov na obed nespavala…v skolke v pohode od prveho dna spala…uz tam chodi dva roky a iba raz mi ucitelka povedala, se nespala…neboj, decka sa prisposobia v skolke vsetkemu (ak nemaju nejaku PAS), vidia ze aj ine deti spia, jedia, kreslia, atd
kým nebude plakať a budiť všetkých okolo, tak to nebude vadiť, nemusi spinkať
Náš zaspaval doma len so mnou. V škôlke zaspal prvý bez problémov sam. Treba vyskúšať a uvidis