Ahojte. Máme slečnu ktorá o rok nastupuje do škôlky. Je múdra,je odplienkovana pred druhym rokom..a tak ovláda všetko...ide o to že som tehotná. Na začiatku a kým porodím rátam Máj🤔..viem,že súrodencovi sa poteší ALE bojím sa jednej veci keďže akurát sa jej bude blížiť termin nástupu do škôlky mám brutálnu obavu z toho že sa bude cítiť odstrčená,keďže oni nevedia že to funguje tak ako..proste že si bude myslieť že tam ide kvôli bábätku...a aby sa z toho nezačala pocikávať alebo hocičo iné. Možno zbytočné obavy ale zas..človek nikdy nevie..nechcem aby si myslela že ju budeme mať menej radi alebo hocičo podobné🙈🙈niekto kto mal podobne?
Moj nastupuje od septembra do skolky a v oktobri sa mu narodi sestricka...vie o tom, stale mu to hovorim a vobec sa tym netrapim...doma si ho urcite nechcem nechat 🙂
@patta89 lenže on už bude v škôlke pred naša pôjde po..
@lauriik Ďakujem..v tejto odpovedi som našla všetko❤️
Ty to riešiš rok dopredu? Úplne zbytočné? Možno budeš šťastná ako blcha a budeš rátať dni kedy príde september 2024. A ak to tak budeš cítiť, tak si ju jednoducho necháš doma. Uvidíš o rok.
Rok dopredu sa bat...naco. ...v maji porodis, cele 3 mes budete spolu a potom normalne do skolky v sept...problem nevidim...jedine ak by si rodila v auguste by sa mohla citit odstrcene.
Podla mna tuto obavu ma vela mamiciek a myslim, ze opravnene. Naozaj neni dobre ked sa narodi babatko a starsi surodenec je hned supnuty do skolky. U teba to vsak bude az po 4 mesiacoch takze to sa stihnete lepsie zzit s babatkom. Neni to tak ako ked sa narodi dieta v auguste a surodenec v septembri vytriasa do skolky. Keby to predsa len dcera zle zvladala, stale si ju mozes nechat este rok doma.