Nástup do škôlky a dovolenka?

mon_soon
23. júl 2018

Ahojte, riešim menšiu dilemu. Mala nastupuje 1x do škôlky ale 6.9.odchadzame na dovolenku. Dat ju do škôlky alebo nie? Bojím sa aby neochorela ale zas keď nastúpi o tri týždne neskor ako ostatne deti-nebude mimo diania? Ďakujem 🙂

miriama11
23. júl 2018

@mon_soon ja osobne by som nedala.o nic nepride.radsej ako mat soplave dieta na dovolenke.

babi81
23. júl 2018

@mon_soon nebude mimp diania ak sa bojis, aby neochorela, tak daj az ked sa vratite, len to oznam v skolke.moja zacala skolu v aprili a ziaden problem, samozrejme ze kazde dieta ne ine.drzim palce

amel
23. júl 2018

Tiez by som nedala a potom by tam malo byt uz menej uplakanych deti😊

magic08
23. júl 2018

isto by som nedala... az po dovolenke.

jarhal
23. júl 2018

no velka pravdepodobnost ze ochorie ako 99% deti ktore nastupia do skolky

oliali
23. júl 2018

@mon_soon urcite nedavaj, je to zvyseny stres pre dieta + kopa novych bacilov, ja by som to neriskla... nic jej neujde ked nastupi neskor...

mon_soon
autor
23. júl 2018

Super, ďakujem 🙂

gir
23. júl 2018

Z pohľadu učiteľky MŠ by som nedávala,ide o štyri dni a to je úplne nepodstatné. O nič nepríde, prvý týždeň sa deti oboznamujú s dianím v škôlke. Menšie nebudú tak uplakané a príde o týždeň do väčšej pohody. A podľa tohto ako to zvládne imunitne by som neriskovala aby ochorela pred dovolenkou.

mon_soon
autor
23. júl 2018

@gir ďakujem, dilema vyriešená 😘

kikina84
26. júl 2018

@mon_soon urcite nie..mozno prvy den na hodinku s nou by som sla nech si omrknete teren ,prehra sa s detmi..ale inak by som to neriesila

katkuz
26. júl 2018

@kikina84 myslim ze nie je vhodne prvy den vodit dieta, nech si omrkne teren 🙂 deti nebudu zohrate, nove deti mozu plakat a tak isto (a tie skor), ktore sa vratia po prazdninach. Ucitelky nebudu vediet co skor a nie riesit mamicku s dietatom 🙂