Nástup do škôlky

1. aug 2024

Ahojte maminy, prosím vás prišiel vam pred nástupom do škôlky nejaky email s pokynmi, kde , co, ako? Co doniest prvy den atd ? My sme boli aj na den otvorených dverí v škôlke ale ucitelky mi nevedeli nič povedať a nikto kompetentný tam vtedy nebol 🙈

85miska
1. aug 2024

V našej skolke povedala riaditeľka ze v druhej polovici augusta bude posielať maily čo a ako.

kris_tin257
1. aug 2024

U nás v škôlke bolo rodičovské koncom augusta kde riaditeľka všetko povedala

januska12323
1. aug 2024

Bude rodičovské alebo prinesieš neskôr. Základ je prvý deň doniesť dieťa, pyžamo, veci na prezlečenie a zdrhať 😁

martyzpp
1. aug 2024

@januska12323 a este papucky 😊

autor
1. aug 2024

Och no hned som kludnejsia, dakujem velmi pekne 🙂
Este mi povedzte ako ste zvladli cely nastup do škôlky 🙈 ako dlho trvalo vašim deťom kym si zvykli ?

jazula
1. aug 2024

My máme dnes rodičko, moje prvé v živote, tak som zvedavá 😅.

Dcérka chodila od septembra do súkromnej škôlky a po týždni tam už spala. Zvykla si rýchlo, základ bol ju pripraviť na to, že ide do škôlky, mama po ňu po škôlke príde a takto je to v poriadku. Hlavne ty musíš byť ok, aj keď to len zahráš, žiadna ľútosť, ale široký úsmev, do akého super dobrodružstva idete. A nenaťahovať rozlúčku, prvý deň som plačúcu malú strčila učitelke do rúk, dala pusu, usmiala sa a povedala, že po škôlke sa uvidíme…a pred dverami som nervózne počúvala, ako sa ju učiteľka snaží zaujať hračkami a aktivitami 😅…prestala plakať ešte kým som tam stála.

titla
1. aug 2024

U nas v skolke dostavame mail s pokynmi posledny augustovy tyzden a potom rodicko mame az v septembri.

nikpa
1. aug 2024

My sme mali na stránke škôlky všetko potrebné. Ale keď nevieš zistit nič konkrétne na vašu škôlku, nestresuj. Proste zbal dieťatu náhradné veci keby sa počuralo alebo málo inú nehodu, papučky, pyžamo a ked ma hračku na spanie a poprípade fľašu z ktorej zvykne doma piť. Nič extra netreba, prvý deň sa potom opýtaš. Pozri si otváracie hodiny ale zvyčajne býva príchod medzi 6.30-8.00hod.

autor
1. aug 2024

Dakujem vám všetkým za rady ❤️ mam trochu stres co a ako, nova robota, co ked bude maly furt chorý a mna vyhodia z roboty lebo budem snim stale doma , no som na nervy trošku 🙈 ale maly je zvyknutý chodiť uz aj na noc ku starkym na par dni, nema problem bez nás vydržať hocikedy tak snad to bude lepšie ako ocakavam 😁