Prosím vás, čo sa teraz dáva deťom do škôlky, keď má vaše dieťa narodeniny?? Úplne mi to vypadlo z hlavy, lebo sme boli chorí doma, ale zajtra akurát na synove narodeniny už ide syn do škôlky. Takže nejaké rýchle tipy, ktoré nemusím objednávať z netu?? Ďakujem, veľmi mi pomôžete. 🙏
Haribo medvediky v tych osobitnych sackoch jeden balik a vybavene... netreba to hrotit...
Lízatko, omaľovánka, haribo malé balicky.. nie je to originálne, ale ja dávam vždy toto na striedačku- som rada že viem kde mi hlava stojí a nie ešte pripravovať speci balíčky pre deti, hoci jasne je to mile ak si s tým niekto dá tu prácu..
@pribinak super tip ďakujem
Comi sa deti najviac tesili vzdy som kupovala inu sladkost bolu lentilky
@anjelicek26 áno len som nevedela či aj dnes sa nosia sladkosti ako keď sme chodili do škôlky my
@jana_eyre_2 tak nato nemám ani ja čas momentálne. Naozaj stačí maličkosť.
Ahoj, ja nekupujem sladkosti, lebo kopec deti ma rozne alergie, adhd a pod... pred covidom, ked sa este dalo, tak nejake ovocie a si spravili spolocnu desiatu... potom uz skor nejaku malicku hracku. Napr gumu v tvare dinosaura/ovocia so seftu + k tomu balony... teraz by som chcela bublifuky, ak by som nasla niekde v akcii
Dcérka niesla naposledy lízatká, nejak to moc neriešim, pretože v našej škôlke oslávenec nič nedostane...
Tak ja pripravujem praveze speci balicky v predstihu 🙂 necakam a neriesim to den, dva pred sviatkom, ved predsa viem, kedy maju dietky meniny, narodeniny ... a nemam problem nieco vygooglit a v predstihu objednat cez net vzdy v lepsej cene.
baloniky, bublifuky. ak sladke tak bez mlieka a muky, mame v triede alergikov, tak nech im neni luto.
@tuli_tuli veď jasné dá sa, ale my sme boli chorí, ja som ešte stále a nevedela som kedy sa syn vylieči. Takže takto na rýchlo.
Ďakujem žienky pomohli ste mi žiaľ nejdem sa s tým zabávať kúpim gumené cukríky v lidli a vybavené.
Mojej sa to bude týkať síce neskôr ale kúpim v DM alebo v Lidli tie ovocné tyčinky - také to zlisované ovocie, či ako to nazvať. Na jednej strane sladkosť, no aj troška zdravá 🙂
Ja som dala môjmu rôzne ovocie - to očistili a naservírovali v škôlke pre decká a balóny pre každého.
Keď boli deti mensie, tak som dávala skôr darčeky typu nálepky, pracovne zošity, omalovavanky potom lizatka z hroznoveho cukru, dievcatkam gumicky a sponky, chlapcom gumu s autíčkom, lebo na triednom aktíve boli rodičia, ktori mali problem s dávaním cukríkov detom. Teraz som k meninam kupovala kazdemu bebe keksy a k tomu nálepky.
ja jej dam také balíčky že nech to rozdá v škôlke sú tam cukríky kinder čokoládky a lízatká a to zabalím do takých balíčkov a v škôlke majú oslavu a porozdávajú to
@sasesoe bublifuky urcite nie nechavaju flaky na obleceni..u nas raz jedna kupila bublifuk taky velky co sam pusta bubliny ze nech sa zabavia. Ucitelka im ho pustila na dvore dostala aj mamicka aj ucitelka
Gumenne cukríky - v lidli kúpiš veľký balík kde sú malé balíčky