Ahojte. Asi sme to pokaslali. Dcera nastupovala do MS uz skor, ale nikde sme osobne neboli, vyplnili sme tlacivo a poslali.
Tento rok si nie som ista. Je zapis povinny? Presvihli ame termin, neboli sme doma. Ale z pokynov mi to nie je jasne. Uvedene je ze:
1. Zapis sa uskutocni ... a ma sa priniest prihlaska + potvrdenie od pediatra
2. Prihlaska sa moze poslat v PDF mailom do konca maja alebo postou
Ak by bol zapis povinni a musi sa priniest aj prihlaska, preco by bola moznost poslat ju mailom? Nejako sa mi to vylucuje a nie som si ista ☹((( dakujem
@domka222 Takze ak ich poslem dnes, je to ok? Aj mne to tak vychadza, ale som si neista... este pod zapisom bola veta
* prosíme, aby ste sa zúčastnili osobného zápisu, podľa uvedeného harmonogramu, zoradeného podľa abecedy Vášho priezviska
Syna asi nevezmu, je az marcovy, ale chcem to skusit podat s nastupom od januara/februara, aby som sa potom v zime informovala, ci sa aspon nieco neuvolnilo
Môžeš si vybrať osobne alebo mailom, dôležité u nás bolo poslať to do určeného dátumu.
Čo znamená "Dcera nastupovala do MS uz skor"? Ona už chodí do škôlky a až dodatočne ju zapisujete, či nechápem...
@aliziana teraz prihlasuje syna. Dcéra už chodí do škôlky.
@markaterka ja to tiez nechapem, ved syn tam vobec nie je spomenuty
@aliziana
Ze vtedy som posielala prihlasku emailom, ale pytam sa na aktualne info
@markaterka ok, vidím už, až v ďalšom komentári...
Ked isli deti bola som v skolke pre prihlasku. A potom som doniesla vypisanu. Plus papier od pediatra. Zapisy neboli v maji??
Bud osobne alebo mailom. Ak osobne, tak treba dodrzat harmonogram podla abecedy.
Dnes pošli mailom prihlášku a potvrdenie od pediatra
1. Buď prídeš osobne a papiere odovzdáš na mieste
2. Pošleš elektronicky, poštou do uvedeného dátumu
Znamená to,že si môžeš z týchto dvoch možností vybrať