Musí byť predškolák v škôlke celý deň?

2. dec 2022

Ahojte ak je syn uz v predskolskej triede musí byť v škôlke cely deň? Alebo ho môžem bravat aj na obed ? Keďže mu zle padajú roky, už ma 6 a povedal mi ze by chcel chodiť na obed domov, lebo potom už len spia, zjedia chlebík a trochu sa hrajú a keďže on uz cez obed nespava 2 roky veľmi sa tam nudí. Ako to teda je ?

kika831
2. dec 2022

Ano, na obed ho mozte brat domov. My tak fungujeme.

autor
2. dec 2022

@kika831 nevedela som nikde nájsť na nete ,keďže je predskolska uz povinna ze ako to je. Ďakujem pekne

anjelicek26
2. dec 2022

Tie predskolske aktivity vzdy robia doobeda, takze mu nic neutecie.

kleopatra114
2. dec 2022

Jasne , že môže . My tiež odchádzame po obede .

veronika3110
2. dec 2022

Povinne aspoň na tie 4 hodiny, kľudne môže mat len poldenku

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pininka1
3. dec 2022

Nieje pravda ze by sa pobede len hrali, aktivity maju aj poobede. Ale inak je to na tebe.

poopsie
3. dec 2022

Áno aktivita je aj poobede, ale deti chodia domov aj počas nej a zväčša je len veľmi jednoduchá

beata_k
3. dec 2022

Co myslis? Nebude lepsie sa spytat priamo v skolke?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
3. dec 2022

@elizabet173 Hadam by jej to aj v skolke povedali.

gertrudaosem
3. dec 2022

@anjelicek26 aj poobede sa robia predškolské aktivity. Ale asi záleží na tom ako sa komu chce. Ale sú plány aj na poobedie a s deťmi sa pracuje aj poobede.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
3. dec 2022

@elizabet173 Tak to ano.

letfenixa
3. dec 2022

V synovej škôlke musia aj predskolaci spať/ležať a po spánku už žiadne vzdelávacie aktivity nerobia.

sashabb
3. dec 2022

Mňa zaujalo, že syn sa tam nudí. On sa nudí počas spánku (lebo nespí) alebo celkovo v škôlke? on tam nemá kamarátov s ktorými rád trávi čas? 🙄 U nás robia pracovné zošity aj poobede, taktiež sa tam deti poobede radi hrajú.
Ale samozrejme je to iba na vás, kľudne môže chodiť domov na obed.

h2o2
3. dec 2022

Tiež chodim pre malu na obed .

autor
6. dec 2022

@sashabb ano nudí sa v podstate cely čas, je to mala dedinská skolka jednotriedna a tí jeho "veľkáči" uz odišli do školy, tým ze jemu zle padajú roky tak on nešiel. Hra sa aj s týmito menšími detmi ale nieje to ono, u takýchto malých detí je rok podľa mňa veľký mentálny rozdiel. On uz vie písať paličkovym písmom normálne vety vsetko, teraz písal úplne sám list Ježiškovi. Začíname s písaním písaných písmen, ráta príklady prechod cez 10 dávam mu príklady, ucime sa spolu, cita si sám knizky a tak proste ho to viac baví doma tie naše spoločné ucebne aktivity a hrať sa chodíme do parčíku tam sú už pobede jeho kamoši.

sashabb
6. dec 2022

Tak potom nieje o čom 😊 ak sa ti dá, tak ho brávaj domov.