Mš na Vlasteneckej, oneskorený vývin reči

matos2017
8. júl 2018

Prosim vie mi niekto poradit s vlastnej skusenosti ako to tam funguje? Ako ste boli spokojny? Popripade ake pokroky ste spravili? Len MŠ prosim. Syn ma oneskoreny vyvoj reci. Neviem sa rozhodnut na ktoru MŠ ho mam dat. Kedze ho prijali na Misikovu aj na Vlastenecku. Bojim sa aby som sa nerozhodla zle. Dakujem

xxxkatka
8. júl 2018

@matos2017 Misikova neviem, z Vlasteneckeho som nadsena. Len sa rozhodni cim skor, nech maju sanci aj ine deti...

matos2017
autor
8. júl 2018

@xxxkatka ved prave preto zhanam osobne skusenosti, aby som neblokovala miesto. Sama viem ako to je. Cakat. A s coho si taka nadsena? Ak mozem vediet aky pokrok ste spravili? A chodili ste do MŠ? Neviem na internete najst ziadne referencie.

xxxkatka
8. júl 2018

@matos2017 ano, tento rok mi tam chodil maly, skvele pokroky, neustale s detmi pracovali nielen ucitelky (spec, pedagogicka a psychologicka), ale aj logopedicka. Denne minimalne jedna praca na nastenke, vela basniciek, pesniciek sa naucil... ja som videla pkoroky uz po mesiaci! Ak hladas specku ked sa neustale "maka", tak toto je ta prava 🙂 Mame NKS.

matos2017
autor
9. júl 2018

@xxxkatka super! A teraz pojde kam? Das ho do predpripravky? Ci rovno do 1. rocnika? A pokracuje na tam ?

xxxkatka
9. júl 2018

@matos2017 je prijaty do pripravky u nich, ale rozhodnutie bolo na nas. A do prvej uz pojde inde.

matos2017
autor
10. júl 2018

@xxxkatka Takze je to ako Dialog? A ako ste zvladali tie velke priestory ?( kuchyna, chodba, vela deti)

xxxkatka
10. júl 2018

@matos2017 MS je oddelena od skoly, je tam jedna trieda, ide sa zozadu. Ale moj nema socialne problemy, je spolocensky, nevadia mu velke priestory, takze s tymto sme problem nemali a ani neviem o nejakom dietati v triede, ktore by s tym problem malo. Ano, je to na sposob Dialogu, co sa tyka prace, ale za mna o dost lepsie ako Dialog. Mate aj nejaky iny problem okrem OVR?

llmm31
31. máj 2021

@xxxkatka dobrý den. V piatok nás čaká vstupný pohovor so synom do materskej školy na vlastrneckom námestí. Môžem sa Vás spýtať ako to prebieha? Robí sa diagnostika? A kedy sa cca dozvieme že ho prijali/neprijali? Ak vás môžem poprosiť a nájdete si čas aj do súkromnej srpavy. Ďakujem 🙂