Ahojte,idem si po radu ,deti ktoré chodia do predškolskej môžu chodiť na obed domov alebo musia spavať a byť tam celý deň? Ďakujem
@elizabet173 ďakujem
myslíš obed ako jedlo, alebo že bude v škôlke len do obeda (cca do 12.00)?. Ak myslíš, že bude len 4 hod v škôlke, tak áno, ak myslíš stravu, tak nie.
Jasne , že môžu . Ja som pre moje chodila 11:30, keď sa najedla
Ano,aj ja som tak robila, maly sa naobedoval a siel domov
samozrejme mozu, treba to len nahlásiť v jedalni, ze dieťa, ked sa naobeduje, odchádza.. ze nebude spávať v skolke
@btus myslela som kazdy den do dvanastej lebo ja som na predlzenej rodicovskej do 6 rokov a tam je podmienka ze dieta moze byt v skolke len 4 hodiny a vcera mi ta uradnicka povedala ze od septembra ked uz pojde syn do predskolskej uz musi aj spavat a ze tento rodicovsky mi od septembra zrusia lebo bude v skolke dlhsie.
@adijanecka jasné že môže malá tak chodila do škôlky len do obeda
@adijanecka vypýtaj si od tej úradníčky zákon, alebo vyhlášku, ktorá nariaďuje predškolákovi spávať v škôlke.
https://www.pravneprerodica.sk/velky-clanok-o-p...
@adijanecka uradnicka trepe.Dieta moze ist domov a rodicovsky Ti zostane
@adijanecka to je blbost..predskolaci nemusia spavať / ak sa rodic rozhodne/, aj teraz som mala predskolakov a ked sa naobedovali isli domov..viem o com hovorim, robim v skolke
@adijanecka aha,, tak to neviem, nič takéto som neriešila. Ale baby vedia poradiť. 🙂
@adijanecka nemusia spávať, môžu chodiť na obed domov