Môžem zapísať dieťa do viacerých škôlok naraz?

martinac1
3. mar 2012

Chcela by som dcérku zapísať do škôlky, ale ešte neviem, kde budeme v septembri bývať, či sa stihneme presťahovať. Môžem ju zapísať do dvoch škôlok v rôznych mestách? Ďakujem za odpoveď. 🙂

jabadaba
3. mar 2012

Podla mna ano, je to asi to iste ako ked prihlasis dietatko do dvoch skolov v ramci jedneho mesta. Ja na tvojom mieste by som tak spravila. V ramci jedneho mesta a mestskej stvrte sa informuju navzajom riaditelia a vedia o inej skolke, kde je este dieta nahlasene, potom vezme ta skolka, ktora je bud blizsie bydlisku alebo ma kapacitu. U vas to asi bude ine, kedze zvazujes ine mesto, Tak to je potom podla mna jedno.

stipec
3. mar 2012

Ahoj, mozes zapisat do kolkych chces - potrebujes ale aj tolko potvrdeni od lekarky - nas jedno stalo 3,5 Eur. Avsak v pripade, ze sa Tebou vybrane skolky nachadzaju v jednej mestskej casti moze sa Ti stat, ze Ti dieta prijmu iba do 1 lebo napr. v Petrzalke je to tak, ze sa zoznamy prihlasenych deti kompletizuju a porovnavaju medzi skolkami a dieta je nakoniec prijate iba do 1 skolky a automaticky si ho vyskrtnu zo zoznamu aj ostatne riaditelky lebo uz je umiestnene v nejakej skolke v ramci mestskej casti - lebo vsetky skolky v mestskej casti maju spolocneho zriadovatela - mestsku cast. Pokial sa skolky nachadzaju v inej mestskej casti - napr. 1 v Petrzalke 2 v Starom Meste pravdepodobne nikto nebude riesit, ze mas podanych viac prihlasok a pride Ti priatie z oboch, ak splnite samozrejme vsetky ostatne kriteria stanovene starostom.

zazalienka
3. mar 2012

ja som tiež zapísala do dvoch u nás na sídlisku - samé riaditeľky mi to navrhli aby som šla aj vedľa.. oni si potom sadnú na kávu a presúvajú deti kde to má kto bližšie a kam chce ísť.. aj mňa sa pýtali kam by som chcela prednostne dať malého.. a poznačili si to obidve.. no a u lekára som neplatila -- " áá nechajte tak, veď je piatok" 🙂))

axelka
14. jan 2015

Maminky, toto ešte stále platí, dá sa dieťa zapísať do viacerých škôlok alebo už zrušili takúto možnosť? Nás to akurát o chvíľku čaká, tak by to nebolo na škodu a radšej mať istotu ako potom riešiť súkromnú škôlku..