Montessori škôlka v Ružomberku

denisekkk
30. jan 2013

Ahojte chcela by som vediet či mate niektorá skúsenosť s touto novou škôlkou. Aká je tam strava? Sú tam detičky spokojné? Rozmýšlam že by som tam malú dala aspoň na pol dňa ...

geegee
1. feb 2013

Ja by som aj povedala, co viem, ale radsej nie, lebo ja som konkurencia 😉

terocka
14. dec 2013

vsak pokojne nes informuj... ak budu tvoje informacie objektivne... rady zvazime kam svoje dedicky dame 🙂

majus246
11. feb 2014

Mne tam Matúško chodí druhým rokom a ja osobne som veľmi spokojná čo sa stravy týka vozia ju zo škôlky z Riadku nevaria no ale hladný mi nikdy nie je si pýta dostanú duplu je tam perfektný individuálny prístup odporučila by som osobnú návštevu aby si si spravila vlastný názor ja ho tam dovážam každý deň a som z okolia RK tak že časovo dosť náročné no neľutujem a rozhodne neuvažujem ani o prestupe malí je spokojný krásne napreduje berú do úvahy jeho individualitu určite odporúčam spraviť si vlastný názor niekomu sa to páči niekomu nie

martin.silvia
23. feb 2014

Ahoj info v IP

zuzka858
12. mar 2014

kocky prosim vas, uvazujeme o tejto skolke pre nasu 2 rocnu dcerku, mate s nou osobnu skusenost?

januska30
23. jún 2014

ahojte, aj ja rozmyslam dat môjho 2,5rocneho synceka do tejto skolky, poprosila by som o info, dakujem

mita9
1. apr 2015

@geegee ahoj prosim ta mozes mi do ip napisat ttovj nazor na tu skolku?

dujka
30. okt 2016

Neco nove o skolke???

lienkaam16
30. okt 2016

Náš malý chodí zatiaľ mesiac do detského centra Slniečko. Tiež majú montessori aktivity.

dujka
30. okt 2016

@lienkaam16 a je tam spokojny? A vy?

lienkaam16
30. okt 2016

@dujka no zatiaľ ano. Za mesiac vidím, ako maly začal napredovať. Niekedy sú rána trocha ťažšie, ale keď prídeme do škôlky všetko prejde. Stravu im tiež vozia, ale je to pekná pestrá strava. Náš pred spinkaním pije aj mliečko, nie je problém a pani učiteľky mu ho pripravia. Za dva týždne docvičili aj pýtať sa na nočník 🙂 a všetky kresby má vystavené na nástenkach tak som hrdá mamina, keď to kukame všetko 🙂 zatiaľ všetko v poriadku a hlavne vidím veľký pokrok v reči a motorike aj jeho celkoveho zmýšľania. Dúfam, že toto nadšenie nám ostane az do konca školského roka :D

arabela75
18. jan 2017

Ahojte, prosim o vaše skúsenosti s Montessori škôlkou v Ružomberku . Zvažujem dochádzať z L Mikuláša lebo tu nie je Montessori , takze je to veľké rozhodnutie . Hľadám hlavne škôlku kde je rešpekt k deťom , podpora slobody zmýšľania a kreativity . Dakujem

lienkaam16
19. jan 2017

@arabela75 treba jaslicky navstivit osobne a tak si vybrat tu spravnu. Aspin ja som tak vyberala a zatial velka spokojnost .

montes
31. mar 2017

milí rodičia,
ak vaše dieťa navštevuje Montessori školu, prosím vyplňte krátky dotazník. Ďakujem za vaše odpovede. 🙂
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiHPC...