Dobrý deň, je to ešte vo zvyku nosiť na meniny alebo narodeniny, nejakú drobnosť do škôlky? Za nás sa to nerobilo, ale kamarátka mi spomínala, že u nich v škôlke sa to robí. Malý chodí od dnes do škôlky a len na hodinku, takže som si to zatiaľ nemohla všimnúť ako je to v našej škôlke. Ďakujem
Nosili sme malé gumenne cukríky, napr v lidli kúpiš veľký balík gumených cukríkov kde sú malé balíčky
Alwbo brumikov, doniesli sme aj jablcka
Dala som to synovi aby dal učiteľke a pani ucitelka si to už zorganizuje
Ano, nosi sa detom aj ucitelkam
dávali sme ovocie , alebo lízatka... zopár navyše - aj pre pani učiteĺky... ale určite nie kávu, alebo čokoládu pre p. uč.
Na narodeniny sme doniesli pre každého zosit s nálepkami. Prišlo mi to rozumnejšie ako sladkosť, keď minimálne dve detičky majú nejaké alergie alebo intolerancie
Neodporúčam piecť doma koláčiky, lebo niekotr deti sú bezkepkove iné majú alergiu na mlieko a laktozu ďalšie zas na orechy …..proste radšej kúpiť gumených macikov
Nechcem kupovať sladkosti, ale keďže má sviatok už zajtra napadlo ma kúpiť tie ovocné kože, tam nieje pridaný cukor, tak hádam nebude vadiť, že je to sladké
Kľudne kúp, keď nezjedia deti, čo si myslím, že máloktoré toto má rado, tak rodičia si dajú 🤭
Ano ale uz kupujem v TEDI a papiernictve drobnosti. V kazdej triede deti s intoleranciami, tak nech aj tie deti z toho nieco maju. Mam max hranicu 0,50€.
u nas v skolke sa zvykne nieco nosit ale sladkosti su zakazane a darceky tiez, takze bud ovocie alebo maju vybranu pekaren, odkial sa moze objednat napr. torta
@vyrovnanaosoba fakt? A môj to má veľmi rád, tak si hovorím, že asi všetky deti 😁
kľudne kúp kože. U nás sa za tým šli deti pobiť. Ovocná koža je topka či už v školke to deťom chutilo a v škole tiež. Mávame kadejaké akcie kde sa nosí pohostenie a toto vždy sa zje medzi prvým.
Lizatka z hroznoveho cukru z DM farebné
my sme vzali mixit susene jahody take mini sacky
Opytaj sa priamo v skolke ako to maju s narodkami/meninami.
Áno dávam niečo také malé a učiteľke kávu a čokoládu alebo co mam doma. Tak dávame