Materské škôlky v Žiline

jujulka
8. jan 2018

Ahojte maminky, tento rok sa chceme pokúsiť dať našu dcérku do škôlky...3 roky bude mat v októbri 2018...bývame na Hájiku,ale chcem sa celkovo spýtať na Vase skúsenosti so skolkami v Žiline a ktoré by ste mi odporučili vyskúšať. Dakujem 🙂

evittam
8. jan 2018

No ja ti želám hlavne vela šťastia. Ak bude taky "naval" deti tak budeš vôbec rada,ze ti dieťa niekam zoberú.

ankakovacova
8. jan 2018

Dobry vecer pokial viem Hajikari su spokojni so skolkou vo Horkach neskusali ste sa spytat tam ? Je to este blizsie ako vozit do mesta

jujulka
autor
8. jan 2018

Zatiaľ som sa nepýtala nikde,lebo je skoro,ale pomaly sa začínam obzerať...Dakujem za radu, čo sa týka Horok, to by ma nenapadlo 😂
Som si vedomá,že deti je veľa a nemusia mi malu zobrať...my budeme mat v marci druhé babo,takze aj tak budem doma,ale mala mi vyhľadáva kolektív...za vyskúšanie nič nedám 😉

stanislava33
8. jan 2018

Ahoj,ja odporúčam MŠ Čajakova na Hlinách,ja by som deti na Hajik do škôlky nedala a my sme pritom z Hajika,síce každý deň dochádzame, ale som veľmi spokojná s prístupom učiteliek aj pani riaditeľky, čo o Hajiku nemôžem povedať

evittam
8. jan 2018

@jujulka Tak za vyskúšanie nic nedas. My sme spokojni s Borodaca 6 na Vlkoch. Chodil tam aj syn. Presiel aj zbernymi skolkami počas letných prázdnin a nemozem na žiadnu povedat nic zle. Jarna, Stavbárska, Varsavska,...Drzim prsty aby ti malu vzali.

kulikula11
13. mar 2018

@stanislava33 ahoj.tebe chodí dieťatko na cajakovu?takze ste spokojna?aky je pristup uciteliek?je deti vela v triede?

stanislava33
14. mar 2018

@kulikula11 ahoj, áno dcérka chodí na Čajakovu, sme veľmi spokojné, ona ale chodí do triedy pre deti zo zrakovým postihnutím, tam ich je 10,v ostatných triedach, asi normálne 20 detí, veľmi dobrá riaditeľka a perfektné učiteľky, my sme z Hajika, ale neľutujem, že som ju dala do mesta

kulikula11
14. mar 2018

@stanislava33 super.aj my sa rozhodujem, ci cajakova alebo puskinova.Ale,co pocuvam na cajakovej su rodicia spokojni.

eryykah
10. apr 2018

Našla som 2 škôlky s celodennou komunikáciou v angličtine je English kids club a Sunrise, nejaké skúsenosti s nimi alebo viete odporučiť este aj nejaké iné?