@sykorka27 ahoj, môj malý chodí do cirkevnej a môžem len odporučiť. Milé, usmievavé a starostlivé učiteľky, maximálne sa venujú deťom a naviac sa mi páči to rodinné prostredie, každý každého pozná. 🙂 Miško inak učiteľkám nepovie ako moja teta Lenka a moja teta Anka a stále rozpráva ako sa s ním hrajú a čo mu povedali 🙂 Škôlka nemá vlastnú jedáleň, deti sa stravujú v školskej ktorá je v budove ZŠ Tupolevova ale celkom dobre varia. Ku škôlke patrí ešte aj detské ihrisko (preliezky) ktoré sa teraz bude opravovať a ohrádzať. Jediné čo by som vytkla ale za to ani škôlka nemôže, je že nad touto škôlkou sa nachádza súkromná MŠ u Soničky a táto riaditeľka sa rozhodla že bude znepríjemňovať život všetkým okolo. Ona má asi 10 detí a pravdepodobne závidí, napr. dovolila rodičom z jej MŠ aby parkovali na školskom dvore pri našich preliezkách a stálo sa to že jeden dement zacúval autom medzi 25 hrajúcich sa detí a s toho dôvodu sa teraz budú ohrádzať. Neviem čo ešte dodať, sme spokojný a odporúčam 🙂
@sykorka27 ahoj, môj malý chodí do cirkevnej a môžem len odporučiť. Milé, usmievavé a starostlivé učiteľky, maximálne sa venujú deťom a naviac sa mi páči to rodinné prostredie, každý každého pozná. 🙂 Miško inak učiteľkám nepovie ako moja teta Lenka a moja teta Anka a stále rozpráva ako sa s ním hrajú a čo mu povedali 🙂 Škôlka nemá vlastnú jedáleň, deti sa stravujú v školskej ktorá je v budove ZŠ Tupolevova ale celkom dobre varia. Ku škôlke patrí ešte aj detské ihrisko (preliezky) ktoré sa teraz bude opravovať a ohrádzať.
Jediné čo by som vytkla ale za to ani škôlka nemôže, je že nad touto škôlkou sa nachádza súkromná MŠ u Soničky a táto riaditeľka sa rozhodla že bude znepríjemňovať život všetkým okolo. Ona má asi 10 detí a pravdepodobne závidí, napr. dovolila rodičom z jej MŠ aby parkovali na školskom dvore pri našich preliezkách a stálo sa to že jeden dement zacúval autom medzi 25 hrajúcich sa detí a s toho dôvodu sa teraz budú ohrádzať.
Neviem čo ešte dodať, sme spokojný a odporúčam 🙂