Materská škôlka v Sečovciach

haannka
30. aug 2012

Ahojte mamičky. Je tu niekto, kto má svojho drobca v MŠ Sečovce? 😉

jankali
6. mar 2013

@haannka j mňa by to veľmi zaujímalo! Poďte pokecať🙂

haannka
autor
6. mar 2013

ahoj @jankali

jankali
6. mar 2013

@haannka vyriešili ste už tú škôlku? asi hej🙂 ja rozmýšľam o zápise do Sečoviec, ale neviem nič... ktorá by bola dobrá, .. vlastne od septembra možno... máme veľmi šikovného chlapčeka, aj sa bojím, aby k nemu mali ten správny prístup, aby ho nedeptali ale rozvíjali.. no neviem.. mám z toho depku..

haannka
autor
6. mar 2013

@jankali no náš chodil od 3 rokov (1,5 roka) do škôlky tu u nás v dedine, ale práve kvôli tomu prístupu som ho zapísala do Sečoviec...predsa je to malé mesto a nie dedina 😅
od septembra ho zobrali ale voľné miesto bolo iba v triede predškolákov, tak nastúpil k predškolákom v 4,5 roka 😀
absolútne žiadny problém nemá, pracuje zarovno so spolužiakmi a zvykol si (trošku to mal tažšie kedže prišiel do triedy kde boli všetci zohraná skupinka spoločne od 3 rokov)
no a ja som spokojná tiež...konečne má celé dni nejaké aktivity na rozdiel od predchádzajúcej škôlky.
teraz koncom januára mal 5 rokov, a môžem povedať že je min. o rok popredu...písmenká pozná a vie písať skoro všetky, naučil sa sústrediť, pekne vyfarbovať...no proste ja som veľmi spokojná 😉

jankali
Autor odpoveď zmazal
Zobraz